Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom egy hónapja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom egy hónapja. Ez alatt az egy hónap alatt 2x mondta h szüneteljünk. Most azt mondja h szeret meg minden. Hallok pletyókat h közben csal mással meg ilyenek. Higgyem?

Figyelt kérdés
Annyira elbizonytalanít, mert tom h nem kéne hinni másoknak de tul sokan mondják.Nem azt mondják h láttam ezzel meg azzal hanem h látszik rajta h nem szeret meg ilyenek. De amikor vele vagyok akk én teljesen mást látok. Mindenki rossznak állítja be előttem pedig tom h nem az. Attol félek h kihasznál. :S most mit tegyek? Ha kérdésetek van írjatok :S:S
2010. dec. 2. 20:44
 1/6 Timi: ) ***** válasza:

Úgy gondolom ez a fiú nem elég érett egy párkapcsolathoz.Minél hamarabb szabadulj meg tőle!: (

Bocsi,de ez a véleményem,biztos,hogy jobbat is találsz magadnak!

2010. dec. 2. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy hónap alatt 2 szünet? Gyakorlatilag még alig jártok, de már időt kért? Ez nekem elég furcsa. Lehet, hogy van valami abban, amit mondanak a többiek.

21L

2010. dec. 2. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
A kívülállók mindig jobban látják a dolgokat, mert nem érinti őket személyesen.
2010. dec. 2. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem is hagyd a fenébe mielőtt túlságosan belebonyolódsz érzelmileg.. hány évesek vagytok?
2010. dec. 2. 23:04
 5/6 A kérdező kommentje:
ő 16 én 15 :DD de már ugy érzem tul késő...már belevagyok bolondulva. am meg hétvégét nála töltöttem :) és nagyon jó volt :) megbeszéltük h mi a helyzet, és ugy érzem h minden rendbe jött :) ha meg még1x eljátszaná a szünetesdit akk meg már csak nevetnék az egészen :S 4. is összejönni már nevetséges lenne és azt hinné h bármit megtehet ám akk már nem fogok engedni :D :) :S
2010. dec. 4. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Jesszus... Legalább le is feküdtél vele?:) 15 évesen már megcsalás, szünetelés? Jézusom... Újabb két GYEREK, akik felnőttesdit játszanak... Másodjára is hülyeség volt hagyni bármit, mert így is azt hiszi, hogy bármit megtehet:)

Egyébként így két évvel később elmesélnéd, hogy mi lett a vége?

2012. júl. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!