Hogyan tudnám letesztelni hogy szeret e a barátom?
Szerintem szakítani akar veled csak még nem tudja h mondja el neked. :( Láttam már erre két példát is. Sajnos mindkettő a nővéremmel történt meg. Mindkét sráccal ugyanaz volt a helyzet. Az utolsó két három hétben furcsán viselkedtek egyre kevesebbet taliztak a nővéremmel majd amikor a tesóm már nem bírta akkor felhívta őket és neki kellett megkérdeznie h akk most mi van??? És így derült ki mindkét esetben h már nem szereti a pasi a tesómat. (Természetesen nem egyszerre járt velük, nem úgy értettem!)
L/13
Lehet vízöntő? a vízöntőknek nagyon fontos a megfelelő szabadság!
De amúgy én a pasid mellett vagyok, hisz ne hiszem hogy te örülnél annak hogy valaki folyton rajtad csüng, és nincs egy csepp nyugalmad se tőle.
Oroszlán!
De ez nem egészen igy van csak volt olyan nap hogy többszőr kerestem egyébként nem csüngtem sosem rajta.Most nem keresem meg semi hát ő hiv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!