Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért hurrog le mindenért a...

Miért hurrog le mindenért a barátnőm?

Figyelt kérdés
Hát ez egy hosszú történet ott kezdődik hogy a barátnőm akivel jóba vagyok de nem vagyunk legjobbbarátnők mindig lehurrog. Ma mondja hogy farmeramázik mondom én azzal nem szeretek játszani mert mindig megtámadja a növényeket a gaz. Erre mondja az a buza meg a saláta pff. mondom nem az mert ki van irva hogy gaztámadás erre pff istenem nah én megyek szia. miért csinálja ezt meg nem csak ez mindig ugy beszél velem mint a kutyával de erösebb nálam ugyhogy nem merek neki beszolni meg aludt is már nálam meg minden de birjuk egymást de én nem vagyok kutya szerintettek mit tegyek?
2010. máj. 23. 21:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nektek is megvan a problémátok látom nagyon rossz lehet köszönöm a válaszokat
2010. máj. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!