Miért hurrog le mindenért a barátnőm?
Figyelt kérdés
Hát ez egy hosszú történet ott kezdődik hogy a barátnőm akivel jóba vagyok de nem vagyunk legjobbbarátnők mindig lehurrog. Ma mondja hogy farmeramázik mondom én azzal nem szeretek játszani mert mindig megtámadja a növényeket a gaz. Erre mondja az a buza meg a saláta pff. mondom nem az mert ki van irva hogy gaztámadás erre pff istenem nah én megyek szia. miért csinálja ezt meg nem csak ez mindig ugy beszél velem mint a kutyával de erösebb nálam ugyhogy nem merek neki beszolni meg aludt is már nálam meg minden de birjuk egymást de én nem vagyok kutya szerintettek mit tegyek?2010. máj. 23. 21:28
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirási hibákért nem vagyok jó nyekvtanos
2010. máj. 23. 21:29
2/11 A kérdező kommentje:
*nyelvtanos
2010. máj. 23. 21:30
3/11 anonim válasza:
ez egy farmos játék az interneten? hány éves vagy?
4/11 anonim válasza:
hagyd ott a p|csába és keress magadnak másik barátnőt...
am sztem kb 12-15 között lehet
5/11 anonim válasza:
Szerintem kicsit gonosz.. Lehet feszült valamiért. Otthon bajok vannak vagy pasiügy? beszéld meg vele. (:
15/L
6/11 anonim válasza:
Barátkozz fiúkkal. Nekem is sok fiúbarátom volt gyerekkoromban, sokkal jobban lehet velük barátkozni (nem menseselnek, nem hisztisek)
7/11 A kérdező kommentje:
13 L hát van legjobb barátnőm akit nagyon szeretek sőt minden lány a barátnőm az osztályból de ő más mert én a szemébe egy Kutya vagyok . igen az egy játék a neten farmerama
2010. máj. 24. 12:22
8/11 anonim válasza:
beszélj vele,mondd el neki mi bánt
és ha nem változtat akkor keress más barátot
9/11 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek. Nekem a legjobb barátnőm volt ilyen, hogy mindenért lehurrogott, és mindig én voltam a h.lye. Megmondtam neki, h hagyja abba, h lenéz engem, de nem hagyta abba. Aztán én is elkezdtem mindenben a hibát keresni amit csinált, és aztán abba hagyta. Bár ő mindenkivel ezt csinálja. Mondd meg neki, h zavar, aztán majd meglátod, h használ e.
11:30- nekem is sok fiúbarátom van, és én azt vettem észre, h néha hisztisebbek és pletykásabbak mint a lányok.
10/11 anonim válasza:
21:17 nekem is ugyanez van! Csak ha én is ezt csinálom, akkir elkezd hisztizni, megsértődik, aztán azt mondja, hogy KÖSZ és otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!