Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire tudják a szülők...

Mennyire tudják a szülők elfogadni azt ha a 16éves lányának egy 31éves barátja van?

Figyelt kérdés
Igen én vagyok a lány és érdekelne hogy a szülők ezt mennyire tudják elfogadni. Összejöttem egy 31éves férfival rajongva szeretem és úgy érzem hogy ez kölcsönös tisztel és nem buta tini lányként néz rám. 2hónapja vagyunk együtt és azon gondolkoztam hogy elkéne már mondom a szüleimnek de félek a reakciójuktól hogy nem tudnák megérteni. A szüleimmel soha nem volt túl jó a kapcsolatom se anyukámnak se apukámnak nem beszélek nagyon a kapcsolataimról csak már nem szeretnék titkolózni se...
2017. aug. 4. 15:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
20 éves korod után már nem leszel neki érdekes.
2017. aug. 6. 15:09
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy 33 éves dolgozó férfi felezi az albérletét egy sulizó 19 évessel. Hát ez naggyon durva
2017. aug. 6. 16:50
 33/36 anonim ***** válasza:
#32 a lány ragaszkodott hozzá, hogy ő eltartottként nem hajlandó odaköltözni
2017. aug. 6. 17:35
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem durvan inkabb vicc ennyi hulye no nincs
2017. aug. 6. 17:38
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
#30 : Ez akkor se normális,ha komolyan gondolják. Itt mindkét embernél defekt van.
2017. aug. 6. 19:43
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha en szulo lennek, akkor nem tamogatnam, foleg azert, mert feltenem a lanyomat, mert oke 16 evesen, te lehet szereted, de most azert valljuk be oszinten egy 31 eves ferfinek nem 16 eves lany valo. Mit akarna toled? de most komolyan? egy normsalis 31 eves nem kezd egy 16 evessel!!!
2017. aug. 6. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!