Nem tudom elfogadni magam (? )
Nem sértés, de olyan kis butus vagy!:)
Nem kell azon stresszelned magad, hogy van vagy nincs vagy lesz-e barátod, ráérsz, nekem fiúként 16 évesen nem volt még barátnőm nabumm, én se halok bele...:) Tudnod kell, hogy nem ezen múlik a szépség, hogy volt-e barátod, másrészről főleg magadnak képzeled be azt a lenézést. Az emberek egyszerűen nem veszik észre, ha valaki számukra nem kiemelkedően szép, és kész. (De a szépség is olyan, hogy nem mindenkinek szép, csak néhány embernek!) És ebből következik, hogy Te is szép vagy, csak nem veszed észre, aki szerint így van!:)
(Én fiúként hasonlóan vagyok, bár engem az zavar, hogy minden haverom a barátnőjével lóg, én meg nem tudok kivel...:D De annyira nem hat meg, 1,5 év szenvedés után, ami során végig full cinikusan viselkedtem eljutottam odáig, hogy felesleges ezen pörögni, vannak csaj haverjaim, akikkel ugyanúgy lehet lógni - nem barátnő, naés?:D Legalább nem sértődik meg ha elfelejtem a névnapját vagy bármi kín...:D)
Az önbizalomhoz annyit tudok tenni, hogy önserkentő dolog, ha barátokat, haverokat szerzel és ismerkedsz, egyszerűen "termelődik". Nem vagy csúnya, csak azt hiszed, és ezért nincs önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!