Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire tudják a szülők...

Mennyire tudják a szülők elfogadni azt ha a 16éves lányának egy 31éves barátja van?

Figyelt kérdés
Igen én vagyok a lány és érdekelne hogy a szülők ezt mennyire tudják elfogadni. Összejöttem egy 31éves férfival rajongva szeretem és úgy érzem hogy ez kölcsönös tisztel és nem buta tini lányként néz rám. 2hónapja vagyunk együtt és azon gondolkoztam hogy elkéne már mondom a szüleimnek de félek a reakciójuktól hogy nem tudnák megérteni. A szüleimmel soha nem volt túl jó a kapcsolatom se anyukámnak se apukámnak nem beszélek nagyon a kapcsolataimról csak már nem szeretnék titkolózni se...
2017. aug. 4. 15:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%
Ja és ha nem érzed soknak a korkülönbséget, elgondolkozhatnál mit csináltál te 5 évvel ezelőtt, és mit csinált ő 5 éve. Fel tudod idézni, milyen szinten voltál? Érzed mennyit változtál? Pedig csak 5 év. Na ebből a különbségből 3x több van köztetek, ő ezzel a 15 évvel több nálad. Nem a számmal, a mögötte rejlő élettel változott a személyisége. Mit gondolsz az 5 évvel ezőtti énedről? Az 5 évvel fiatalabbak gondolkodásáról? Arról, aki szerint egy 11 éves is lehet olyan szinten, mint egy 16 éves? Ugye, hogy abszurd? Pedig a 11 éves meg van róla győződve, hogy van olyan szinten, mint te. Fel sem tudni fogni, hogy 15 év mennyire rengeteget számit, aki pedig hasonlóként kezel téged, azzal valami nagyon nem stimmel.
2017. aug. 4. 15:52
 12/36 anonim ***** válasza:
92%
Az én lányom 2 hónapos, de biztosan nagyon haragudnék ha 16 évesen 31 éves pasija lenne, az apja pedig szerintem szétverné a kedves párját, meg is érdemelné, mert ez gyakorlatilag pedofil kategória. Egy 16 évest teljesen más dolgok érdeklik, mint egy 31 évest, nem nagyon tudnak miről beszélgetni, hát persze a pasi nem is dumálgatni akar veled az biztos, csak egy friss, feszes punit akar, illetve valószínűleg a saját korosztálya szóba sem áll vele, akkora lúzer. Bocs, h ilyen nyers vagyok, de nekem ez a tapsdztalatom. Az más kérdés, hogy ezt szülőként nagyon nehéz lenne elmagyarázni egy 16 éves, szerelmes lánynak.
2017. aug. 4. 15:55
 13/36 anonim ***** válasza:
93%

A 31 éves barátod szülei mit szóltak, hogy 16 éves a barátnője?

A pasi mutasson be otthon először! Aztán lehet arról elmélkedni, hogy mennyire tisztel!

2017. aug. 4. 16:00
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Felnőtt nőként mondom neked, hogy menekülj, ez így nagyon gáz.

Egy egészséges felnőtt férfi NEM áll le kamasz lányokkal. Ezt nem bántásból írom, semmi baj nincsen veled! A pasival van!

Gondolj bele. Ennyi idősen már régen végzett a sulikkal, évek óta dolgozik, az összes barátja, kortársa már házas/volt házas, gyerekük van stb.

Ez a normális ennyi idősen, nem az, hogy kamasz, gimis lányokkal áll le.

Ez beteges.

Nem feltétlenül a te részedről, azt még meg is tudom érteni, hogy imponál neked és rajongasz érte.

De később felnőttként be fogod látni te is, hogy ilyet normális felnőtt férfi nem csinál! Komoly bajok lehetnek vele.

Én azt javasolom, hogy próbálj ennek véget venni és beszélj a szüleiddel.

És a korosztályodban ismerkedj.

Ennyi idősen ekkora korkülönbség nem egészséges.

2017. aug. 4. 16:09
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"és úgy érzem hogy ez kölcsönös tisztel és nem buta tini lányként néz rám"

pont ez a lényeg, ennyi idősen semmi erőfeszítésbe nem telik, hogy elhitesd egy kislánnyal hogy nem csak arra kell..

elég szánalmas dolog tőle, van egy kis pedo beütése

2017. aug. 4. 16:17
 16/36 A kérdező kommentje:

#2/12 és #3/12További sok boldogságot nektek! :)

#10/12 Nem ő az első aki szerelmet vall és nem csak ő lát szépnek mikor összejöttünk volt választásom választhattam volna egy 19éves fiút de valahogy mindig jobban vonzottak az idősebb férfiak akik már pontosan tudják hogy mit akarnak egy kapcsolattól... Igen randiztam előtte volt előtte kapcsolatom is nem is egy sajnos már 14évesen is volt kapcsolatom utólag azt gondolom h akkor csak testileg voltam érett azaz akkor úgy néztem ki mint egy 16-17éves de lelkileg nem....most meg úgy érzem h lelkileg és készen állok egy kapcsolatra.

#12/14 Mit ért az alatt h lúzer?

2017. aug. 4. 16:19
 17/36 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon fájni fog, amit írok, de minden harmincas pasi által szédített 16-18 éves lány úgy érzi, hogy ő milyen érett és mennyire egyenrangúak, lelki társak... Tudom, én is átestem ezen (16 évesen 28 éves faszi). A valóság az, hogy az a 31 éves férfi, akinek egy 16 éves kislány(!) a társa, az maga is egy óriási óvodás és valószínűleg egy kettyós hülyegyerek. Nem tudnám elfogadni és mindent megtennék, hogy ezt a kapcsolatot ha nem is tönkretegyem, de kitereljem belőle a lányom.
2017. aug. 4. 16:33
 18/36 A kérdező kommentje:
#17/17 hogy lett vége?
2017. aug. 4. 16:47
 19/36 A kérdező kommentje:
* #17/18
2017. aug. 4. 16:47
 20/36 anonim ***** válasza:
85%

A férjem és köztem szintén 15 év van. Bár én 20 voltam, amikor megismerkedtünk, így a szüleim egyáltalán nem akadtak ki, az első pillanattól szimpatikusak voltak egymásnak. Fél év után össze is költöztünk, összeházasodtunk, és most babát tervezünk. Én most vagyok 23, ő 38. El nem tudnám képzelni magam egy korombeli suttyóval (tisztelet a kivételnek)

Bár ha én is 16 éves lettem volna, mikor összejövünk, valószínű, hogy másként reagáltak volna. Akkoriban még korombeli fiúkkal jártak, de ők mind nagyon gyerekesek voltak. Én mindig is érettebb voltam a koromnál.

2017. aug. 4. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!