Mit mondhatnék neki? (bashsdfhgh)
Ha van saját géped akkor az egyik oldalán vedd le a csavarokat és tartsd a gépben. Amikor kell fogod kihúzod a gép oldalát kiveszed visszatolod. Ha ninca gép rugdosva tologatva az oldal nem fog leesni és alul van annyi hely hogy simán elfér.
Egy másik módszer igaz barbár de szerezz egy régi könyvet a közepébe vágj egy cigisdoboznyi helyet és rakd oda. Amikor kell kivszed a fiókodból és olvasol egy kicsit :)
Ugyan már,hogy ennyi fantáziád nincs. :O
Ezer meg 1 hely van ahova eldughatod úgy,hogy fel sem fog tűnni senkinek sem még a szomszédnak sem :)
Kereshetsz valami fát is ahova betudod tenni.
DE!
Ha van valami kismacid vagy plüssöd azt vágd fel alul (XD)
belezd ki vagyis ne teljesen csak,hogy beférjen a cigis doboz.Beleteszed a dobozt aztán kész,szerintem anyud se gondolná,hogy abban a maciban cigi lenne.
Akkor gondolom panelban laktok??!!
Ha igen akkor a panelba szokott lenni ilyen kis hely a lépcsőnél ahova pont egy elfektetett cigisdoboz fog elférni.
Vagy a cigit átteheted másik dobozba,bár itt nagyobb a bukűs veszélye.
A kkönyv is jó ötlet csak ha az anyukája leveszi véletlen a polcról a könyvet (törölget mondjuk) akkor az kifog esni onnan az meg hát cink.
A másik:
Dezodorba tedd bele a cigid.
Leveszed a dezodor tetején jól kitisztod vagy beleteszel egy nejlont és akkor beleteszed a cigiszálakat!Most dezodor,mindig van nállad??!Szóval csak nem veszi észre és az akkor mindig benne lesz a táskádba és csak leveszed a tetejét és tessék.ha és akkor sprayt vegyél és akkor beletudod tenni.
Írjak még ilyeneket??
14/L
:D
Én is cigiztem ennyi évesen.. 2 évig
Már nem.. Most 16 vagyok nemsokára 17:)
Figyelj nekem baromira, elegem van az olyan szomszédokból, akik nem bírják ki , hogy ne kérdeznék meg, hogy mi van. Hazajövünk a szüleimmel valahonnan.. már jönnek, hogy hol voltatok, mit csináltatok, mikor mentetek el.. könyörgöm...micsoda kíváncsi emberek vannak... mondjad, hogy semmit sem csinálsz csak otthagytál valamit.. ha cigizel és jól esik szívjad.. senkinek nincs hozzá köze.. a szüleidnek viszont elmondhatnád.. majd egy kicsit később.. mondjuk én akkoriban azért szívtam mert nagynak éreztem magam tőle:D:D na de mind1:D de nem bántam meg, hogy letettem, ne érts félre nem akarom azt mondani, hogy ne cigizz:D csak szerintem majd később megváltozik a gondolkodásod.. hogy miért nem gyúrtam inkább egy kicsit.. miért tettem tönkre magam a cigivel.. szerintem a csajok is jobban buknak egy kicsit izmosabb srácra mint egy csont sovány cigisre.. de ez a te döntésed.. én annak idején a hangkártya dobozába rejtettem a cigimet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!