Hogy mondjam meg neki hogy többet legyen velem? Böv lent
Figyelt kérdés
Na arról lenne szó, hogy van egy barátom 14/F én 13-vagyok.
A pasim jár break-re /brékre/ meg táncra...Kicsit olyan nem is tudom milyen érzésem van olyan mint a féltékenység hisz a legjobb barátnőmmel táncol...most elmentek fellépni Mádra...A pasim egész hónapba szinte sose volt velem esetleg bejött 10-percre...kicsit zavar hogy nem foglalkozik velem....hogy mondjam meg neki, hogy tööbbet legyen velem?
2010. máj. 21. 21:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg hogy ne parancsold meg neki, hanem kérd meg rá. Mond neki hogy örülnél ha egy kicsit többet találkoznátok. Meg hasonlók. Esetleg nem érdekel téged a tánc? Megkérhetnéd hogy tanítson meg téged is. Vagy jár abba a tánccsoportba (persze ha tudsz)!Amúgy meg még lehet ezer barátod is akár, Ha ő nem foglalkozik veled, keress másikat fiatal vagy! :)Rem tudtam segíteni!
2/3 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval... ha nem foglalkozik később többet veled akk semmi értelme az egésznek sok fiú van még a világon ;) kár leragadni 1nél
17/f
3/3 anonim válasza:
A helyedben beérném ennyivel. Ha rátapadsz, kimenekül a kapcs-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!