Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert van az, hogy egyre...

Miert van az, hogy egyre tobbet veszekszem a szuleimmel, foleg az annammyal? 15/L

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 19:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de ha mindent ra hagyok azzal csak azt bizonyitom be,h niki van igaza. nem???
2010. máj. 22. 22:15
 12/17 A kérdező kommentje:
*neki
2010. máj. 22. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:

mert valószínűleg neki van igaza. tanuld meg hogy anyádnak mindig igaza van, ugyanúgy mint a nagyanyádnak. ezt a logikát követem 2-3éve és minden jó.

15/L

2010. máj. 24. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Attól nem leszel kevesebb, hogy ráhagysz anyukádra dolgokat...akkor is igaz ez, ha szerinted nincs igaza...
2010. máj. 24. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is rengeteget veszekszek anyámmal,de mindig harcolok az igazamért amig be nem látja,hogy télleg igazam van és ez forditott esetben is igaz,ha enki van igaza akkor én kérek bocsánatot.

de néha csak ugy ráhagyom hadd mondjon:-j

2010. máj. 28. 13:31
 16/17 A kérdező kommentje:
ha nagyon idegesit akkor enis ra hagyom... :-@alapon
2010. máj. 29. 11:12
 17/17 anonim ***** válasza:

szija

14éves lány vagyok,én anyukámmal szoktam mostanában elég sokat veszekedni,szinte mindenen/minden nap-én ugye mindig azt hiszem h nekem van igazam,de amikor már kibékültünk akk meg mindig belegondolok h nem mindig nekem van igazam...de utána azért meg szoktuk beszélni-és nekem télleg nagy szerencsém van anyukámmal,mert télleg mindent megtesz értem és hát ahogy hallom a suliba,pár barátnöim amit mondanak az anyukájukról h mien szigorú,szobafogság,nem állhatsz fel amig meg nem tanultad..stb. hát az én anyukám sose csinálna ilyet...ugyh ilyenkor azért ebbe is belegondolok egy kicsit..-h még anyunál sokkal de sokkal "rosszabb"anyukák is vannak.:)

2010. jún. 4. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!