Miert van az, hogy egyre tobbet veszekszem a szuleimmel, foleg az annammyal? 15/L
Fejtsd ki magad jobban,így semmit nem fogok tudni megmondani,de ha azt várod,hogy azt mondaj h kamasz vagy.
Akkor:
Kamasz vagy és ennyi.
előzőnek igaza van.
attól még,hogy valaki ennyi és ennyi idős atótl még nem egy közveszélyes idióta aki folyton csak kötekedik. jó biztos néha nincs igaza és akkor is veszekszik,de ez nem mindig így van.ennyi erővel egy 48éves nőhöz sem szabad hozzá szólni mert egy őrült a változókor miatt.-.-"
részben mert kamasz vagy részben mert a szüleidnek nincs mindig igaza.
nyugi ismerős érzés... csak hagyd rájuk :D
én is sokat vitatkoztam a szüleimmel
18/f
Ha tényleg a kamaszkor a baj, akkor elmúlik.
Én mindig jóban voltam anyukámmal, aztán 18 éves lettem és azt hittem enyém a világ...csúnyán beszóltam anyunak is...ahogy még soha. Kaptam is két fülest, nem beszéltünk 2 hétig. Aztán megismertem az exem és vele minden jó és szép lett. Mellette még tomboltam kicsit, aminek következtében el is váltak útjaink 2 év után. Mára kinőttem a gyerekes hisztiket, és igaz, hogy magányosan, de normalizálódottan élek. Jónapot
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!