Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert van az, hogy egyre...

Miert van az, hogy egyre tobbet veszekszem a szuleimmel, foleg az annammyal? 15/L

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 19:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy és azt hiszed mindent jobban tudsz.
2010. máj. 20. 20:02
 2/17 anonim ***** válasza:

Fejtsd ki magad jobban,így semmit nem fogok tudni megmondani,de ha azt várod,hogy azt mondaj h kamasz vagy.

Akkor:

Kamasz vagy és ennyi.

2010. máj. 20. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Így konkrétumok nélkül: az elsőnek igaza van. De nem biztos, hogy csak hiszed, hogy igazad van velük szemben dolgokban.
2010. máj. 21. 01:14
 4/17 anonim ***** válasza:
Egyél mézet attól lecsillapodsz Micimackó!!!!!!
2010. máj. 21. 14:19
 5/17 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy. Ez most így fog menni egy darabig és ezt a szüleid is tudják. Ne szállj velük vitába. Ki fogod nőni. :D
2010. máj. 21. 19:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Miért ne szálljon vitába? Egyáltalán nem biztos, hogy mindig a szülőnek van igaza. Attól még, hogy valaki kamaszodik, nem feltétlen lesz önveszélyes idióta, akinek ha ellenkezik a véleménye a szüleivel, akkor csakis tévedhet. Ez úgy marhaság, ahogy van.
2010. máj. 21. 20:16
 7/17 anonim ***** válasza:

előzőnek igaza van.

attól még,hogy valaki ennyi és ennyi idős atótl még nem egy közveszélyes idióta aki folyton csak kötekedik. jó biztos néha nincs igaza és akkor is veszekszik,de ez nem mindig így van.ennyi erővel egy 48éves nőhöz sem szabad hozzá szólni mert egy őrült a változókor miatt.-.-"

részben mert kamasz vagy részben mert a szüleidnek nincs mindig igaza.

2010. máj. 21. 20:20
 8/17 A kérdező kommentje:
barmit csinalok vagy teszek az mar eleve nem jo szerintuk...es altalaban ebbol jonnek a vitak...
2010. máj. 21. 20:45
 9/17 anonim válasza:

nyugi ismerős érzés... csak hagyd rájuk :D

én is sokat vitatkoztam a szüleimmel

18/f

2010. máj. 22. 02:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a kamaszkor a baj, akkor elmúlik.

Én mindig jóban voltam anyukámmal, aztán 18 éves lettem és azt hittem enyém a világ...csúnyán beszóltam anyunak is...ahogy még soha. Kaptam is két fülest, nem beszéltünk 2 hétig. Aztán megismertem az exem és vele minden jó és szép lett. Mellette még tomboltam kicsit, aminek következtében el is váltak útjaink 2 év után. Mára kinőttem a gyerekes hisztiket, és igaz, hogy magányosan, de normalizálódottan élek. Jónapot

22N

2010. máj. 22. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!