Meddig terjed a nevelés, kinek van joga hozzá?
Én is voltam tini, nekem is pattognom kellett átadni a helyet, mert én biztos jobban bírok állni a 15 kilós iskolatáskára vigyázva 40 kilós lányként az egész napos szalagavató próba után, mint a néni a nulla csomaggal rúzsozva térd fölé érő szoknyában.. viszont már tiniként is utáltam, ha az emberek lecövekelnek az ajtóban, rossz helyre állnak a mozgólépcsőn, de a kedvencem, mikor üres a járat, de az embereknek derogál leülni, becsomósodnak a busz elejébe, mert elöl felszállás van persze..
Szóval szerintem itt jól csináltad, a bácsinak lehetett egy korábbi rossz tapasztalata és nem volt helyénvaló a beszólás és a lökdösés, mert te pont nem az a típus vagy.
Akkor viszont, ha nem szálltál volna le, és csak téged kikerülve tudnak felszállni az emberek, helyénvaló lett volna a beszólás, sőt.. Ugyan 50 kilós nő vagyok, de ilyen miatt felszállásnál löktem már oddébb férfit és tinit is, mert nem ment oddébb a szinte üres buszon, én meg nem tudtam felszállni a középső ajtónál miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!