Ma tudtam meg, hogy a 17 éves fiam alkalmanként cigizik. Mit kéne neki mondanom amikor hazajön?
Figyelt kérdés
Nem igazán örülök neki, de tudom hogy a tiltással semmit nem érnék el. Összességében jó kapcsolatban vagyunk.2017. márc. 6. 14:19
1/8 anonim válasza:
Ha tényleg csak alkalmanként, akkor esetleg annyit mondhatsz neki, hogy szeretnéd, ha ez így maradna. Viszont megtiltani teljesen felesleges, főleg egy 17 éves fiúnál.
2/8 anonim válasza:
A helyedben őszintén elmondanám, hogy aggódom. A veszekedéssel úgysem lehet megtéríteni senkit és hogy x év múlva mi lesz a tüdejével most még szintén nem fogja érdekelni, de ha hajlandó meghallgatni, érvelhetsz azzal, hogy büdös lesz minden ruhája, rondák lesznek a fogai és sokba kerül, amit másra is költhetne.
3/8 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatotok, akkor mondd el neki, hogy te miért dohányzol ill. miért nem.
Vagy ennyi idősen miért próbáltad ki, s ha nem, miért nem...
Kérdezd meg tőle ugyanezt, hogy ő mért igen...
Ezen kívül ha sportol, fejezd ki sajnálkozásodat, hogy majd kevésbé fogja bírni, és nem lesz olyan klassz az alkata no meg az egészsége.
4/8 anonim válasza:
Ha csak alkalmanként, az nemgáz. Tiltani úgyse igazán tudnád neki.
5/8 anonim válasza:
sose legyen nagyobb problémád, mint hogy egy 17 éves cigizik..
6/8 anonim válasza:
Hagyd hogy saját maga döntsön. Ha tartja valamire magát akkor rájön, hogy nem a cigitől lesz férfi és úgy is leteszi. Én is kipróbáltam, szinte mindenki kipróbálta legalább egyszer, de én se szoktam rá ;)
7/8 anonim válasza:
Kössél vele egy fogadást. Mond neki, hogy már függő, és már nem tudja abbahagyni. Te fogsz nyerni.
8/8 anonim válasza:
Mit is takar pontosan az alkalmanként? Hetente egy szál? Vagy havonta egy? Vagy csak úgy egyszer-egyszer ha éppen rájön? Vagy bulikba?
Egyébként megmondhatod neki , hogy nem szeretnéd ha rászokna , nyilván az okokkal ő is tisztában van hogy káros és a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!