Szerintetek nem kellett volna ezt mondanom anyukámnak?
Figyelt kérdés
Ma volt egy szokásos veszekedés..Hazajöttem suliból, valamit elmondtam neki, ezen kiakadt, aztán pár perc múlva annyira ideges lett, hogy már üvöltve káromkodott. Szépen szólva rogadtul elegem van abból, hogy 11 éves vagyok és káromkodik bele az arcomba. Oké, ideges, ez jogos, de hogy káromkodjon..Szóval elegem lett, és visszaszóltam neki hogy "befognád végre a pofádat mert nem bírom elviselni, hogy káromkodsz mint egy idegbeteg idióta?!", felrohantam a szobámba és bezártam az ajtót. Valamiért el kellett mennie, szóval nincs itthon, hogy 'kibéküljünk', de kezd lelkiismeretfurdalásom lenni..Amint jön az érzés, hogy talán nem kellett volna és bocsánatot kéne kérnem, rögtön eszembe jut, hogy csak azért képes azt mondani, hogy a 'kurvą életbe", mert nincsen parkolóhely. Nagy tragédia, 20 méterrel többet kell gyalogolni. -.- Szerintetek se kellett volna?
lehet hogy nem volt jogos,de nem kellett volna ilyet mondani neki.=)
2010. nov. 24. 19:20
2/17 anonim válasza:
Nehéz helyzet. Ha úgy érzed megbántottad, akkor kérj bocsánatot. És magyarázd el neki, hogy nem szép egy nő szájából, ha káromkodik és hogy nagyon zavar már téged.
16/L
2010. nov. 24. 19:22
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Egyébként szerintem a fogdmárbe jóval szebb, mint az hogy "kurvąanyád"... (Ezt persze nem nekünk mondja...:D)
2010. nov. 24. 19:24
4/17 A kérdező kommentje:
Nem érzem annyira igazából, hogy megbántottam...Ő sokkal jobban meg tud bántani. Elvált apától már jó néhány lve és egyik reggel valahogyan szóbajött apa és a fülem hallatára lehülyézte...Én sosem mondtam a mamámra, hogy mekkora idióta (pedig lenne rá okom de ebbe ne menjünk bele), neki sincs joga apát szidni. Annyira megbántott az egész vitájával (közben egy szót nem szóltam), hogy suliba menet majdnem elsírtam magam, aztán valaki hozzámszólt és elkezdtem bőgni...
2010. nov. 24. 19:28
5/17 anonim válasza:
Még szerencséd h nem vágott pofán... engem ezért biztos pofán vertek vna 2-3x minimum :S... kérj bocsanatot sztem :)
Első... Abbahagyhatnád már ezt a Yéwes sz*rt mer már nagyon b*ssza a csőröm h minden kérdésnél szeva jéw meg jéw te vagy-e? -.-
2010. nov. 24. 19:46
6/17 anonim válasza:
kicsit durva volt,de ha előtte még nem mondtad akkor annyira nem gázos,mert hányszor bántott már meg? és ha ezt látod tőle akkor nem tudom mit vár?
azért kérj tőle bocsánatot,de mondd el neki,hogy nem bírod a káromkodásait minden kis sz*r dolog miatt.
2010. nov. 24. 20:30
7/17 A kérdező kommentje:
Most szóltam vissza neki először, előtte csak mondtam neki, hogy ne káromkodjon mert visszahallja..És lám. Még szebben is fogalmaztam. Nem támadólag: Valaki megmagyarázná hogy miért nekem kell bocsánatot kérnem?
2010. nov. 24. 20:58
8/17 anonim válasza:
Olyan pofont vertem volna neked, hogy a nevedet is elfelejtetted volna!
Az anyáddal beszéltél b@zd meg, nem az idióta haverjaiddal!
2010. nov. 25. 12:27
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi...1: Nincsenek 'idióta haverjaim' 2: Most káromkodtam életemben először. De: Ha anyukámmal nem szabad így beszélnem, akkor neki joga van folyamatosan úgy káromkodnia, mint egy kocsisnak, ráadásul APUKÁMRÓL? Gondolkodhatnál, de tényleg. A felnőtteknek mindent szabad, mert etetnek, otthont adnak, mi meg csicskák vagyunk és bármit megtehetnek velünk. Szép..Ha ez így van, én sosem fogok gyereket szülni, mert nem akarom, hogy neki rossz legyen.
2010. nov. 25. 12:59
10/17 anonim válasza:
25 éves vagyok,két gyerekes anyuka,és baromi csúnyán beszélek.Szerintem még anyudra is rávernék egy kört...ez elég szomorú,de küzdök ellene.Ha a helyedben lennék,elmondanám neki hogy lám,most ő is hallja milyen az ha csúnyán beszélnek a környezetében,és ha nem akarja hogy te is olyan legyél mint ő,akkor próbálja magát kontrolálni,mert téged ez nagyon zavar,és szerinted ez nagyon gáz hogy egy anya ennyire ne tudja magé visszafogni,legalább a gyereke érdekében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!