Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nem kellett volna...

Szerintetek nem kellett volna ezt mondanom anyukámnak?

Figyelt kérdés
Ma volt egy szokásos veszekedés..Hazajöttem suliból, valamit elmondtam neki, ezen kiakadt, aztán pár perc múlva annyira ideges lett, hogy már üvöltve káromkodott. Szépen szólva rogadtul elegem van abból, hogy 11 éves vagyok és káromkodik bele az arcomba. Oké, ideges, ez jogos, de hogy káromkodjon..Szóval elegem lett, és visszaszóltam neki hogy "befognád végre a pofádat mert nem bírom elviselni, hogy káromkodsz mint egy idegbeteg idióta?!", felrohantam a szobámba és bezártam az ajtót. Valamiért el kellett mennie, szóval nincs itthon, hogy 'kibéküljünk', de kezd lelkiismeretfurdalásom lenni..Amint jön az érzés, hogy talán nem kellett volna és bocsánatot kéne kérnem, rögtön eszembe jut, hogy csak azért képes azt mondani, hogy a 'kurvą életbe", mert nincsen parkolóhely. Nagy tragédia, 20 méterrel többet kell gyalogolni. -.- Szerintetek se kellett volna?
2010. nov. 24. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én azt furcsálom, hogy ha mindig ezt a káromkodást hallod, hogy hogy nem úgy beszélsz? Dicséretes, hogy nem ragadt rád.

Lehet, hogy nagyon rondán beszél,de neked akkor sem szabad. Magyarázd el neki ha megjön, hogy nem gondoltad komolyan a fogd be a pofádat részt, de mond el, hogy miért tetted. Lehet, hogy megérti.

2010. nov. 26. 13:25
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Már sokszor mondtam neki, hogy nem kéne káromkodnia. Ma azzal kezdte a napot, hogy felhívta a szerelőnket (félig süket, vagyis mind2 füle az, de az egyikben van ilyen bigyó), mert úgy volt, hogy szerdán jön, és teljesen értetlenkedett (a szerelő) és anya azt mondta "nem Paksa bmeg hanem IDE!", meg a bátyáim is vmit mondtak neki, erre ő: "a pićsába"..Pont mentünk suliba, és mondtam neki, hogy légyszíves hagyja abba, különben kiszállok és gyalog folytatom az utat. Bocsánatot kért, én meg persze mondtam, hogy semmi baj és valamivel nyugodtabb lett...Azért nem vettem át tőle a csúnya beszédet, mert tapasztalom, hogy milyen egy nő szájából (ráadásul az én anyukáméból), hát milyen lehet egy 11 éves lánytól hallani...

2010. nov. 26. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát, már késő bánat....

Nem kellett volna. A "befognád végre a pofádat" résszel van a gond...

2010. nov. 26. 14:19
 14/17 anonim válasza:
Szerintem a te feleleted lehetet ugyanaz de nem ennyire durva csak megmondhadtad volna pl hogy léci me üvöltöz,mert kifakad a dobhártyám
2010. nov. 26. 19:05
 15/17 anonim válasza:
De az a káromkodás nem ish olyan krimi mert én ish mindig káromkodok egy nap bisztos egy 100-szor de van amikor nem néha töbször ish
2010. nov. 26. 19:10
 16/17 A kérdező kommentje:

Ha nem mondtam el anyának 50x, hogy ne üvöltözzön, akkor egyszer sem..Nem vagyok indulatos, nagyon nyugodtan meg tudom mondani, ha bárkivel bajom van, aki éppen üvöltözik.

Utolsó. Csak gratulálni tudok, büszke lehetsz magadra...Mi tagadás, én is szégyellem, hogy ezt csináltam, de már nagyon elegem lett.

2010. nov. 26. 19:18
 17/17 anonim ***** válasza:

azért neked kell,mert te vagy a gyerek-.-[sose értettem ezt és nem is fogom.felnőtt koromban sem]

nem értem a kor miatt miért ér többet valaki-.-

nekem gyerekem lesz biztos nem fogok uralkodni így felette.

2010. nov. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!