Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 18 éves fiamat 41 éves...

A 18 éves fiamat 41 éves nővel kaptam rajta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 19:30
1 2 3
 21/28 foregon válasza:
74%

Pacsit neki!!

Utàna meg jöhet a fent említett tejbegríz. Aztán tessék foglalkozni a saját maga dolgával mert csak rosszabb lesz. Tuti talpra esett felnött lesz belőle. Ja és ha már ott van adja át az én pacsim is!

F/28

2017. jún. 14. 15:27
 22/28 anonim ***** válasza:
60%

Most csak én nem értem a problémát?

Mit csináltak? Vagdosták egymást? Kokaint szívtak?

Vagy csak együtt vannak, szexelnek?

Ha ez utóbbi, akkor mi közöd hozzá? A fiad tapasztal. Az élet része. Tök normális. Igen, sok a 23 év. De minden kamasz álma egy dögös "nagynéni", szomszédnéni...

Egyelőre nem a gyereket tervezik szerintem. Ha meg így lesz, beszélgess a gyerekkel, de ne akard megváltoztatni. Mondjuk elmondhatod neki, hogy amikor ő lesz 41, akkor az öreglány 64. Ha most nem látja öregnek a 41-et, akkor a fiad saját magát még fiatalabbnak fogja látni, amikor odaér, és mit gondol most egy 64 évesről? Ugyanúgy bungee jumpingolni akarnak-e majd akkor...

De ezen kívül semmi baj nincs ezzel.

Írom ezt 2 gyerekes apukaként.

2017. jún. 15. 09:09
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
Álltalába családon bellüli problémákra utal ha egy gyerek ilyen nagy korkülönbséggel választ nőt.
2017. jún. 15. 11:45
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
Én a helyedben annak örülnék,hogy nem egy 41 éves "férfival" kaptam rajta! :) :)
2017. jún. 16. 10:32
 25/28 boma204 válasza:
31%

Örülj neki, hogy van türelme a nőnek "óvónénit" játszani.

Egy tapasztalatlan sráccal a nőknek, lányoknak Sz@r.

Én ha most kezdeném a bevezető órákat venni biztosan egy legalább 20 évvel idősebb pasival kezdeném, és megkímélném magam attól a sok béna hülyétől...

2017. jún. 17. 12:41
 26/28 SzemüvegesPista válasza:

Na jó, és akkor mi van?

Bírom az ilyen anyatigriseket... ha rád tartozna, vagy úgy érezné a fiad, hogy van közöd hozzá, akkor valószínűleg hamarabb elmondta volna a dolgot (akkor is, ha nincs korkülönbség köztük).

Ha annyira törődsz vele, meg tudod magyarázni, hogy hogyan került egy 40 éves nő a fiad szobájába? Bemászott az ablakon, amíg a konyhában főztél?

Ítélkezés helyett próbálj meg róla beszélni a fiaddal, ismerd meg a nőt, kérdezd meg róla a fiadat is, hogy milyen, ahelyett, hogy első látásra eldöntenéd, hogy milyen a nő (és lehetőleg ne összevont szemöldökkel vallasd a fiad, mert csak a kínpadon fogja magát érezni, semmit se fog mondani és nagyon rossz vége lesz, akár hosszú, akár rövid távon).

És ahelyett, hogy megmondanád neki, hogy mi a JÓ, próbáld inkább csak érzékeltetni a te aggodalmaidat. Próbáld megtalálni a közös hangot, alakíts ki egy bizalmi viszonyt vele. És ne mondd meg neki, hogy kit szeressen vagy kivel legyen együtt.

2017. jún. 19. 13:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha meg egy hozzá való 16 éves lánykával találtad volna, akkor meg az lenne a baj.

18 évesen nem gondolja ő ezt komolyan, hidd el, nem akarja elvenni feleségül. Tapasztalatot szerez, ennyi.

Én a nőt nem értem igazán, mit akar egy 18 évestől. Ha már fiatalabb, akkor én 40 évesen sem mennék 25 alá. De ők tudják.

2017. jún. 25. 22:21
 28/28 anonim válasza:
MILFHUNTER Fck Yeah
2018. máj. 19. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!