A 18 éves fiamat 41 éves nővel kaptam rajta. Mit tegyek?
Pacsit neki!!
Utàna meg jöhet a fent említett tejbegríz. Aztán tessék foglalkozni a saját maga dolgával mert csak rosszabb lesz. Tuti talpra esett felnött lesz belőle. Ja és ha már ott van adja át az én pacsim is!
F/28
Most csak én nem értem a problémát?
Mit csináltak? Vagdosták egymást? Kokaint szívtak?
Vagy csak együtt vannak, szexelnek?
Ha ez utóbbi, akkor mi közöd hozzá? A fiad tapasztal. Az élet része. Tök normális. Igen, sok a 23 év. De minden kamasz álma egy dögös "nagynéni", szomszédnéni...
Egyelőre nem a gyereket tervezik szerintem. Ha meg így lesz, beszélgess a gyerekkel, de ne akard megváltoztatni. Mondjuk elmondhatod neki, hogy amikor ő lesz 41, akkor az öreglány 64. Ha most nem látja öregnek a 41-et, akkor a fiad saját magát még fiatalabbnak fogja látni, amikor odaér, és mit gondol most egy 64 évesről? Ugyanúgy bungee jumpingolni akarnak-e majd akkor...
De ezen kívül semmi baj nincs ezzel.
Írom ezt 2 gyerekes apukaként.
Örülj neki, hogy van türelme a nőnek "óvónénit" játszani.
Egy tapasztalatlan sráccal a nőknek, lányoknak Sz@r.
Én ha most kezdeném a bevezető órákat venni biztosan egy legalább 20 évvel idősebb pasival kezdeném, és megkímélném magam attól a sok béna hülyétől...
Na jó, és akkor mi van?
Bírom az ilyen anyatigriseket... ha rád tartozna, vagy úgy érezné a fiad, hogy van közöd hozzá, akkor valószínűleg hamarabb elmondta volna a dolgot (akkor is, ha nincs korkülönbség köztük).
Ha annyira törődsz vele, meg tudod magyarázni, hogy hogyan került egy 40 éves nő a fiad szobájába? Bemászott az ablakon, amíg a konyhában főztél?
Ítélkezés helyett próbálj meg róla beszélni a fiaddal, ismerd meg a nőt, kérdezd meg róla a fiadat is, hogy milyen, ahelyett, hogy első látásra eldöntenéd, hogy milyen a nő (és lehetőleg ne összevont szemöldökkel vallasd a fiad, mert csak a kínpadon fogja magát érezni, semmit se fog mondani és nagyon rossz vége lesz, akár hosszú, akár rövid távon).
És ahelyett, hogy megmondanád neki, hogy mi a JÓ, próbáld inkább csak érzékeltetni a te aggodalmaidat. Próbáld megtalálni a közös hangot, alakíts ki egy bizalmi viszonyt vele. És ne mondd meg neki, hogy kit szeressen vagy kivel legyen együtt.
Ha meg egy hozzá való 16 éves lánykával találtad volna, akkor meg az lenne a baj.
18 évesen nem gondolja ő ezt komolyan, hidd el, nem akarja elvenni feleségül. Tapasztalatot szerez, ennyi.
Én a nőt nem értem igazán, mit akar egy 18 évestől. Ha már fiatalabb, akkor én 40 évesen sem mennék 25 alá. De ők tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!