Egyest kaptam matekból. Hogy mondjam el?
Leginkább úgy, hogy: Kaptam egy egyest matekból.
Mindegy, hogyan tálalod a dolgot, a végén ez lesz a lényege.
> Nagyon fáj amikor sír és nem szeretném hogy sírjon!
Akkor mi lenne, ha megpróbálnál tanulni? Ha nagyon nem megy egyedül, akkor keresni egy korrepetáló tanárt, vagy egy osztálytársat, aki segít?
Lassan 2 eve jarok korrepetalo tanarhoz
Eddig 2es voltam, most meg mar 3-4es
Ez ropdoga volt es tanultam ra nagyon sokat. Persze ezt anya nem tudja mert keveset van itthon
Nem tudom, hogy hányadik osztályba jársz, de fontos, hogy tudd:
-Csak a gizmánium utolsó évvégi bizonyítvány és az érettségi számít bele a továbbtanulásba, szóval hacsak nem vagy 11-12-es kicsit sem számít.
-Ha bizonyos tantárgyak nem mennek, nagy az esély rá, hogy nem egy olyan tantárgyal foglalkozó szakot fogsz bejelölni az egyetemen. PL: Böcsész karosz teljese mértékben leszarják, hogy milyen vagy matekból.
-Még egy neves gimnáziumba való bejutáshoz sem kell... Csak egy jó felvételit kell írnod. Erről kevesen tudnak, de ha nem jutsz be első körben sokszor mégegyszer megpróbálhatsz bejutni, ha nem töltötték fel az osztályokat teljesen. Én is így kerültem be a Xantus János Gimnáziumba, az egyik legjobb kéttannyelvű iskolába egy 3-as átlaggal. Az iskolák (még akkor is ha alapítványiról van szó) támogatást kapnak a diákok után, ezért fontosnak tartják, hogy rendesen megtöltség az osztálytermeket.
Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy ne tanulj, csak ne érdekeljen, hogy milyen jegyeket kapsz.
Tudom ez nem válasz a kérdésedre.
Csináld azt, amit én csináltam ennyi idős koromban!
Dobd be a füzetedet a bedobónyíláson, vagy tűzd az ajtóra, csengess be és szaladj el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!