Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyest kaptam matekból. Hogy...

Egyest kaptam matekból. Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Egyest kaptam, és nem tudom hogy mondjam el otthon. Mikor egyest kapok, akkor anyukám sír és én olyankor legszívesebben öngyilkos lennék. Nagyon fáj amikor sír és nem szeretném hogy sírjon! Kerlek normalis valaszokat adjatok

2017. ápr. 26. 14:32
1 2
 1/11 2*Sü ***** válasza:
80%

Leginkább úgy, hogy: Kaptam egy egyest matekból.

Mindegy, hogyan tálalod a dolgot, a végén ez lesz a lényege.

> Nagyon fáj amikor sír és nem szeretném hogy sírjon!

Akkor mi lenne, ha megpróbálnál tanulni? Ha nagyon nem megy egyedül, akkor keresni egy korrepetáló tanárt, vagy egy osztálytársat, aki segít?

2017. ápr. 26. 14:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Lassan 2 eve jarok korrepetalo tanarhoz

Eddig 2es voltam, most meg mar 3-4es

Ez ropdoga volt es tanultam ra nagyon sokat. Persze ezt anya nem tudja mert keveset van itthon

2017. ápr. 26. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem nem túl normális hogy egy anya emiatt sírjon. Mondd meg neki, hogy mindenkinek becsúszhat egy egyes.
2017. ápr. 26. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Ha gimis es nehezen megy a matek (nalunk is soknak) akkor sztem anyad ezzel zsarol erzelmileg hogy nem ertesz semmihez, hulye maradsz. Nem mondja ki, de egy baratom is igy volt vele, vitt haza egy egyest az anyja sirt hogy szaful erezze magat. Igaz az anyja szinte csak kritizalta evek ota nem is beszelnek. Ha gyakran hozol egyeseket akkor anyad mar megszokhatta volna, de ha meg nem vagy gimis akkor sem kene sirnia hanem o neki is meg kene probalnia segiteni...
2017. ápr. 26. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor egyszerűen ne mond el. Úgyis az év végo jegy a fontos nem egy ilyen röpdogajegy.
2017. ápr. 26. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy hányadik osztályba jársz, de fontos, hogy tudd:

-Csak a gizmánium utolsó évvégi bizonyítvány és az érettségi számít bele a továbbtanulásba, szóval hacsak nem vagy 11-12-es kicsit sem számít.

-Ha bizonyos tantárgyak nem mennek, nagy az esély rá, hogy nem egy olyan tantárgyal foglalkozó szakot fogsz bejelölni az egyetemen. PL: Böcsész karosz teljese mértékben leszarják, hogy milyen vagy matekból.

-Még egy neves gimnáziumba való bejutáshoz sem kell... Csak egy jó felvételit kell írnod. Erről kevesen tudnak, de ha nem jutsz be első körben sokszor mégegyszer megpróbálhatsz bejutni, ha nem töltötték fel az osztályokat teljesen. Én is így kerültem be a Xantus János Gimnáziumba, az egyik legjobb kéttannyelvű iskolába egy 3-as átlaggal. Az iskolák (még akkor is ha alapítványiról van szó) támogatást kapnak a diákok után, ezért fontosnak tartják, hogy rendesen megtöltség az osztálytermeket.

Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy ne tanulj, csak ne érdekeljen, hogy milyen jegyeket kapsz.

Tudom ez nem válasz a kérdésedre.

2017. ápr. 26. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
*utolsó 2 évvégi (Bocs)
2017. ápr. 26. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha most javítottál, Neked is lehet rossz napod, emiatt nem leszel újra kettes. Mondd el akkor, amikor már egy jobb jegyet is szerzel.
2017. ápr. 26. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Csináld azt, amit én csináltam ennyi idős koromban!

Dobd be a füzetedet a bedobónyíláson, vagy tűzd az ajtóra, csengess be és szaladj el! :)

2017. ápr. 26. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
aj aj
2018. jan. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!