Hogy mondjam el hogy rossz jegyet kaptam? Matekból eddig négyesre álltam, négyesek között hármasokkal, és apának azt mondtam meg ő is kérte hogy javítsam ki egy ötössel.
Az ötöst nem sikerült megszereznem, de viszont egy hármassal elrontottam mindent.
Apum most tuti letilt a gépről meg csalódni fog bennem, ha azt akarnám hogy nem mondom el neki és kijavítom akkor meg biztos üvöltene velem hogy el se mondtam neki a hármast meg minden, szóval ez a megoldás nem megoldható vagy hogy mondjam. Ááá nem tudom mit csináljak!
a válaszolók - köztük én is - annyira okosak tudnak lenni ilyenkor: és mi lett volna, ha esetleg tanultál volna, hogy ne hármast kapj?
ha tisztában van vele, hogy a képességeidből csak erre telik, akkor mondd meg neki, hogy ezt kaptad, mert nem tudsz többet
ha úgy gondolja, hogy ennél jobb is lehetnél - és esetleg igaza is van-, akkor bizony hurokba dugtad a nyakad, el leszel tiltva
nem tudom mit mondj, mert én is elkapnám a fiam, ha hármast kapna, mert:
- nem hülye, sőt
- foglalkozok is vele ha kéri, és eredménnyel
- ötösei vannak
- csak ez a dolga most még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!