Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Év végén 2-es lettem matekból....

Év végén 2-es lettem matekból. Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Apukám még nem tudja, de épp itt az ideje. Most vett nekem egy hete laptopot, és most nagyon lelkiismeret furdalásom van. Tudni kell rólam, hogy világ életemben 5-ös voltam matekból, csak gimnáziumban a matek tanár elég rossz, és a kitűnő tanuló is 3-as lett nála. Nem szeretném el simlizni a dolgot, mást hibáztatni, csak egyszerűen nem szeretném, hogy megverjem,megtagadjon.
2012. jún. 26. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
én kettes lettem matekból fizikából kémiából nyelvtanból irodalomból németből földrajzból biológiából nem tudom mi olyan nagy szám ebbe:D
2012. jún. 26. 21:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy idáig 5-ös voltam belőle, félévkor meg 3-as. És már eltelt egy idő év vége óta, mikor még úgy tudta 3-as leszek, de nem.
2012. jún. 26. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Mond el minél hamarabb..

Ha sokáig halogatod nehezebb lesz..

2012. jún. 26. 23:20
 4/6 anonim válasza:
Úgy mond el ahogy a kérdésben feltetted nekünk:"Év végén 2-es lettem matekból" az őszinte és egyenes beszéd az jó.
2012. jún. 27. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
mellesleg apád még hogy nem látta a bizonyítványodat?:D
2012. jún. 27. 08:15
 6/6 wml90 ***** válasza:
mond h 2es lett oszt kész, majd panaszkodj, h te minden tőled telhetőt megtettél, majd kezdj el sírni, h a tanár direkt szívatott. te leszel az áldozat, a tanát meg meg utálják ;)
2012. jún. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!