Hogyan mondjam el hogy beírást kaptam?
Ez nem egy nagy dolog, mutasd meg nekik. Mondd meg a szüleidnek, hogy megbántad és nem csinálsz többet ilyet.
Lassan úgyis kinősz az ilyesmiből, mert felsőben már nem lesz menő, sőt szánalmas lesz.
6-os: ezért beszélnek ilyen csúnyán a mai gyerekek, mert nem szól rájuk senki, tökre viccesnek tartják és menőnek! Szülők is így beszélnek velük..
Én se vagyok öreg, húszas éveimben járok, de néha én szégyellem el magam, miközben hallom egy-egy iskolás társaság beszélgetését az utcán, buszon vagy bárhol.
De hát ez megy a tévében is, sajtóban, mit várunk a mai világtól?!
Amikor én tini voltam még a "hülye" szó is csúnya volt és rám lett szólva.. ma már ez és ennél sokkal durvább szavak a mindennapos beszélgetések részei... Szomorú hova jut a világ!
Félreértés ne essék! "Okkal" én is szoktam ám káromkodni, ha úgy van, nem vagyok egy prűd valaki, de azt tartom, hogy egy gyerek ne beszéljen csúnyán pláne ne gondolja ezt viccesnek és használja ezeket a szavakat minden második mondatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!