Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptem egy beírást hogy...

Kaptem egy beírást hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Ezt írta be idézem "ramóna matek órán is rajz órán is rendszeresen nem figyel többször rá kellet szólnom

Kérem a szülőket hogy a keddi korrepetálásra küldjék ramónat mivel rendszeresen nem jár nem készül az órákra!" Szerintetek? És hogy érti hogy nem jár korrepetálásra vagy órákra? Mert órákról egy percet se kések... segítsetek mert ha anya ezt megtudja mehetek apamhoz vagy hogy lehetne eltitkolni elolle

2015. dec. 3. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem figyeltem órán, mert az egyik osztály társamnak segítettem a házi feladatban, mert megkért és ti arra neveltetek, hogy segítsek másoknak... :D Még jó fejnek is fogsz tűnni. :D
2015. dec. 3. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem azt mondja a tanár, hogy nem jársz órákra, hanem hogy a korrepetálásokra nem jársz, pedig kéne, mert az órákra meg nem készülsz.
2015. dec. 3. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Egy berirás nem nagy cucc mond el őszintén, jobb ha tőled tudja meg mint majd a tanártól
2015. dec. 3. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
7%

De jo hogy csak Ennyi gondod van...vegre egy tini, aki nem análisan akar teherbe esni. Javaslom , Menj be magyar órára is.

Puszi

2015. dec. 3. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi olyan nagy szám egy beírásban? Csak egy firka egy kis füzet hátuljában. Nekem középsuliba annyi volt, hogy új ellenőrzőt kellet vennem.
2015. dec. 3. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Így: "Anya, kaptam egy beírást, mert nem figyeltem órán."
2015. dec. 3. 15:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és #4 es nem nagyon értem mit szeretnél de ok...
2015. dec. 3. 15:54
 8/10 anonim válasza:
Én napi rendszerességgel vittem haza a beirásokat :D egy idő után megszokták
2015. dec. 3. 20:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Nah megmutattam röhögve írta alá... XD ilyet szól mit akar már megimt az a némber...vissza írt neki hogy"T.tanárnő nem fogjuk ramónát matek korrepetálásra küldeni mivel semmi értelme annak hogyha elmegy és ugyan úgy nem csinál semmit mint álitólag az órákon.. szóval ne húzzuk egymás idelyét tisztelettel ****! Ut: kérem a kedves tanárnőt hogy ha gondja van mondja el szóban ne pocsékoljuk a erre a lapokat mert nem szeretnék újjat vásárolni!" Hat en en besirtam de anya is.....most jofej volt...
2015. dec. 3. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Na ugye, hogy jobb az őszinteség
2015. dec. 3. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!