A 18 éves fiamat 41 éves nővel kaptam rajta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 19:30
11/28 anonim válasza:
Nem egyedi. Ujabban ez a divat.
12/28 Norman Bates válasza:
Korabi fiuk nagyja szivesen kalamdozna egy MILF fel, nem kell semmit tenned, szerez egy kis tapasztalatot max..
13/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy megbízhatónak neveltem, eddig nem vettem észre semmit.Ez otthon történt a fiam szobájában.Nyílván kölcsönösen meglepődtünk, bezártam az ajtót.Utána a nő elment,sajnos nem szóltam utána.A fiam azt mondta "egy ideje" együtt vannak és semmi közöm hozzá, hagyjam békén stb.Mondtam az apjának, hogy beszéljen vele, de azt mondja hagyjuk őket,majd lesz velük valami. De én azért aggódom, mégis csak 23 év van köztük,de nem tudom mit csináljak.
2017. jún. 10. 21:11
14/28 asper válasza:
Szerintem tejbegrízt.
Amúgy meg örülj neki, hogy valaki megtanítja a dolgokra! Más nem jut nőhöz, aztán aberrált pedofil kancsó lesz.
16/28 Csuri1 válasza:
Hagyd őket békén!Magánügye kivel érzi jól magát.Ha cseszteted ez miatt,nem sokáig lesz nálad az otthona.
17/28 anonim válasza:
Már nem azért, de mekkora király a srác. :D
18/28 Lakatos István válasza:
Szerintem egyszerűen írigy vagy a nőre, hogy neki összejött egy fiatal pasi.
19/28 anonim válasza:
Pofozd fel a nöt....este amikor senki nem látja. Add tudtára keressen magához valót...
20/28 anonim válasza:
Mit tégy? Leginkább semmit. Két felnőtt emberről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!