Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha 13 évesen babázok?

Gáz ha 13 évesen babázok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nagyon jó tanuló, koromnál fejletebben gondolkodok, nyilván vannak barátaim,normális kamasz lány vagyok. De ez normális?

2017. jún. 10. 13:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
Epp a minap gondolkoztam el rajta h vajon normalis-e h 14 eves koromig babaztam.Orulok h mas is van/volt igy.Es most lehet hulyenek nezni de en nem a hajukat fontam,a hugommal(akkor volt 11 eves) csaladosat jatszottunk(nem barbikkal normak babakkal).Es igen normalis vagyok,csak egyszeruen szerettem,es nem akartam h ugymond veget erjen a gyerekkorom.Most 18 vagyok,megvannak meg a babaim,neha eloveszem es nosztalgiazok kicsit:)
2017. aug. 4. 15:31
 22/23 anonim ***** válasza:
90%
Bár az én 13 éves lányom is babázna.....semmi baj nincs ezzel.
2017. aug. 5. 16:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem gáz, inkább babázzon egy kamasz/kiskamasz mint drogozzon meg ku.......vuljon. Én még 20évesen is babáztam. 23/NŐ
2019. nov. 24. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!