Gáz ha 13 évesen babázok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nagyon jó tanuló, koromnál fejletebben gondolkodok, nyilván vannak barátaim,normális kamasz lány vagyok. De ez normális?2017. jún. 10. 13:25
21/23 anonim válasza:
Epp a minap gondolkoztam el rajta h vajon normalis-e h 14 eves koromig babaztam.Orulok h mas is van/volt igy.Es most lehet hulyenek nezni de en nem a hajukat fontam,a hugommal(akkor volt 11 eves) csaladosat jatszottunk(nem barbikkal normak babakkal).Es igen normalis vagyok,csak egyszeruen szerettem,es nem akartam h ugymond veget erjen a gyerekkorom.Most 18 vagyok,megvannak meg a babaim,neha eloveszem es nosztalgiazok kicsit:)
22/23 anonim válasza:
Bár az én 13 éves lányom is babázna.....semmi baj nincs ezzel.
23/23 anonim válasza:
Nem gáz, inkább babázzon egy kamasz/kiskamasz mint drogozzon meg ku.......vuljon. Én még 20évesen is babáztam. 23/NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!