Játékbabára gondolsz? Nem. Avval játszol, amivel akarsz, kinek mi köze a szabadidődhöz?
2017. jún. 10. 13:26
2/23 anonim válasza:
Én is azt hittem annó. Kb hatodikos voltam mikor úgy döntöttem nem játszok többet. Vagyis a haját szerettem fonogatni meg kontyolni a babának. Vidéken élünk így mindig nyáron a kukorica volt a kedvencem, imádtam a hajasbabákat :D Ha az foglal le akkor babázz :)
2017. jún. 10. 13:31
3/23 A kérdező kommentje:
Barbie babázok, és én is imádom a haját.Nem beszélek veluk csak a hajukat fonogatom, öltöztetem őket.
2017. jún. 10. 13:41
4/23 anonim válasza:
Nincs ebben semmi ciki, nyugodtan babázz.
2017. jún. 10. 13:51
5/23 anonim válasza:
Persze, hogy nem gáz. Sok gáz dolgot csinálhatnál ebben a korban, de a babázás messze nem tartozik ezek közé.
2017. jún. 10. 13:52
6/23 anonim válasza:
Dehogy gáz, én is babáztam ennyi évesen
2017. jún. 10. 14:02
7/23 anonim válasza:
Én is babáztam ennyi idősen (sőt, még 15 évesen is!), és imádtam. Hidd el, nem vagy egyedül, csak mindenki cikinek tartja, és nem beszél róla. :)
Kicsit más, de külföldön felnőttek (!) gyűjtik a babaházakat, babákkal, bútorokkal meg minden, és vagyonokat költenek erre a hobbira.
2017. jún. 10. 14:29
8/23 anonim válasza:
Nem gáz, én szintén 13/L vagyok, én is babázok, de én plüssállatokkal szoktam babázni, és én gyűjtöm is a plüss kutyákat.
2017. jún. 10. 14:42
9/23 anonim válasza:
Kétszer annyi idős vagyok, mint Te, kérdező, reményeim szerint nem számítok őskövületnek. Mi ennyi idősen kiházasítottuk a Barbie babáinkat a hugommal. Volt vőlegény, pap, lagzi, torta, minden ami egy jó esküvőhöz kell. És az ifjú feleségek rendre a nászútról már kisbabával tértek haza :D
2017. jún. 10. 14:43
10/23 anonim válasza:
Dehogy gáz. Rengeteg ember, felnőtt emberek, szeretik a babákat. Nem kell mögé gondolni semmit, egyszerűen azért mert szépek és az emberek szeretik szép dolgokkal körbevenni magukat. Ez is csak egy hobbi.
Én is valahol 11-12 éves korom körül kezdtem gáznak érezni, mert természetesen én is érettebb voltam a koromnál, mint minden tizenéves, és akkor bezsákoltam minden játékomat. Aztán felnőttem és már leszarom ki mit gondol rólam. Most két polcos szekrény van tele a babáimmal. A sima kommersz daraboktól kezdve a ritka, gyűjtői kiadásokig van mindenféle.
Nem is gondolná az ember milyen sokan gyűjtenek milyen sokféle babát, amíg kicsit bele nem merül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!