Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha 13 évesen babázok?

Gáz ha 13 évesen babázok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nagyon jó tanuló, koromnál fejletebben gondolkodok, nyilván vannak barátaim,normális kamasz lány vagyok. De ez normális?

2017. jún. 10. 13:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Gáz ha 15 éves fiú létemre imádok legózni, hintázni, bújócskázni és 3 plüssel alszok ? Nem tud érdekelni ki mit gondol. Aki ezért nem barátkozna velem, attól jobb is, ha szabadulok. Nem kár érte. Nem szabad ennyire mások véleményétől függeni. 13 éves lány szerintem inkább babázzon, mint fiúzzon.
2017. jún. 10. 14:51
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Én felnőttként (43 év) megcsodálom a játékboltban, vagy vásárokon a szép babákat. Csak azért nem veszem meg a babákat, mert ami igazán tetszik, az piszok drága. De el tudnék képzelni egy szép gyűjteményt itthon.
2017. jún. 10. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

A lányaimmal imádtam barbiezni, szerintem jobban, mint ők 😀

Rengeteg ruhájuk volt, cipők, kiegészítők. Imádtam fonni a babák haját is. Nagyon jókat babáztunk együtt, pedig 30 felett voltam már akkor.

Babázz nyugodtan, semmi ciki nincs ebben!

2017. jún. 10. 15:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. ;) Nem gyakran szoktam, és eggyik ismerősöm is gyűjti, fotózza őket, 23 éves. :) Csak az osztálytársaim cikiznek, meg a nálám fiatalabbak, sajnos.
2017. jún. 10. 16:38
 15/23 anonim válasza:
65%
Mi is ugyanígy voltunk az unokatesómmal :) Kb 13-14 éves korunkig hurcoltuk egymáshoz a hatalmas barbie gyűjteményünket hétvégén ez több táska holmi volt :D nagyon imádtuk őket öltöztetni és fodraszolni. Meg ugye annyi idősen már nem vettek a szüleink nekünk újabbakat és a húgom ha kapott egy új babát mi mindig többet foglalkoztunk vele mint ő :D. Cikinek tartottuk mi is ,de szerettük a babákat ma is ha nosztalgiázni van kedvem eloveszem őket és megnézem őket pedig már 21 éves vagyok és a babaszeretetem odáig "fajult" ,hogy antik babákat gyűjtök. :)
2017. jún. 11. 08:16
 16/23 anonim válasza:
61%

Szia

Cseppet sem gáz, mindenki maga választja a hobbiját, másnak nem sok köze van hozzá. Én 19 éves vagyok és babákat gyűjtök. Nagyon szeretem őket, régóta is csinálom, és senki nem tudna meggyőzni hogy abbahagyjam. Egyszerűen nekem ez a hobbim. Ne érdekeljen más véleménye, csináld amit szeretsz :)

2017. jún. 11. 15:03
 17/23 anonim ***** válasza:
40%

Ó :D nálad rendesebb, normálisabb 13 évest hosszú ideje nem láttam, szóval abba ne "merd" hagyni!

nézz rám, 19 éves vagyok és ha úgy tartja kedvem, plüss figurákat varrok, ha úgy tartja kedvem :) és? rohadtul nem érdekel ki mit gondol, mert szeretem és kreatív.

Te rád os vonatkozik a fenti kijelentésem: otthon, te vagy az "úr" nem a szomszéd Kati/Feri aki cikinek tartja. A te házad, te birodalmad, ahol azt csinálsz amit szeretnél! :) (persze a normál kereteken belül, ne érts félre)

2017. jún. 11. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
37%
Mindenkinek van vmi bogaras hobbija. Szerintem nem baj, sőt, van, aki ruhákat csinál nekik, festi őket, stb. az meg már egyenesen művészet.
2017. jún. 11. 18:08
 19/23 anonim válasza:
18%
Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha csak a hajuk miatt játszol velük. Szerintem ilyen korban ez még elfogadható.😊
2017. jún. 11. 18:10
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem gáz! Egészségedre!
2017. jún. 16. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!