Szülinapomra egy ever after high babát kértem és szerintem azt kapom? De meddig számít elfogadhatónak? Mármint iskolán belül? Mert már egy párszor behoztam pá barbit 11 éveskoromban. De meddig lehet így?
2017. jan. 5. 15:58
1/9 anonim válasza:
A barátnőm nagyon szegény családban nőtt fel, nagyon vágyott egy Barbie-ra, de persze nem kaphatott. Most 35 éves, jól keres, felkutatta és megvette eBay-en azokat a régi babákat. Nem játszik velük, nem beszélget velük, csak gyűjti és öltözteti őket. Ő így boldog, és kész.
De az iskolába már ne vidd be őket, egyre inkább el fogják várni tőled, hogy fiatal nőként viselkedj.
2017. jan. 5. 16:06
2/9 A kérdező kommentje:
Hát tőlem tuti nem.😔
2017. jan. 5. 16:33
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az osztályomban ha én behoznék nem lenne túl különös de az idősebb korosztályok tuti csúfolnának.😞
2017. jan. 5. 16:34
4/9 anonim válasza:
Én is babáztam még 12-13 évesen, de a suliba nem vittem be játékot, csak otthon foglaltam el magam így. Már 32 vagyok, de még mindig szeretek babát öltöztetni, szóval kapok az alkalmon, ha lehet kislányokkal játszani. :) Szerintem nem ciki, csak most pont abban a korban vagy, amikor cikizhetnek emiatt, ezért szerintem se vidd be a suliba.
2017. jan. 5. 17:09
5/9 anonim válasza:
ne vidd be ,mert lefogják tépni a babud fejét és focizni fognak vele.
2017. jan. 5. 21:16
6/9 anonim válasza:
Semmi baj sincs vele. Mindenkinek megvan a maga kedvenc szórakozása, ne foglalkozz vele, hogy erről mások mit gondolnak.
De az iskolában elég előítéletesek tudnak lenni a gyerekek. Az átlag 12-13 évesek között lassan már ciki, ha valaki nem iPhone-nal mászkál. (Persze ez a sulitól, közösségtől azért nagyban függ.) Én biztos nem vinném be a helyedben, nehogy problémád legyen belőle, vagy elvegyék, ellopják, tönkretegyék a babát.
2017. jan. 6. 02:00
7/9 anonim válasza:
Én is babázok és 12 vagyok, meg egy rakás barátnőm is. Szerintem nem gáz, de ne vidd be a suliba, mert lehet, hogy piszkálni fognak emiatt vagy elveszik! (Én ritkán szoktam babázni inkább miniatűr dolgokat készítek nekik, hogy ne keljen venni, meg amúgy is értékesebb)
2017. jan. 20. 19:23
8/9 anonim válasza:
Tudod mit? 16 vagyok és nekem is megvannak a régi babáim :) szoktam velúk játszani de csak ha unokahugommal játszunk :) egyépként meg csak fesulgetem, reparálom a hajukat hogy újszerű legyen, oltoztetem, kajat csinalok nekik, de mégis boldogsággal tölt el, hogy még megtehetem :) es nagy ivben teszek arra hogy ki mit gondol... tedd úgy te is :) 12 évesen még ez a normális :) nekem Monster High gyujtemenyem van ^^
2017. aug. 9. 00:12
9/9 anonim válasza:
(Tudom, régi kérdés, de azért válaszolok, hátha jár valaki hasonló cipőben mostanában mint te másfél éve.)
Én 26 éves vagyok, hamarosan anyuka leszek egy kisfiúval, de alig várom hogy legyen egy kislányom is, hogy legyen kivel babáznom meg ilyen csajos mesés játékokat/rucikat szerezni!:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!