Gáz ha 18 évesen anime figurákkal szoktam játszani? Azért mentem dolgozni nyáron, hogy megvehessek pár figurát, és harcoltatom őket.18f
Tesókám én 18 évesen bulizni jártam,minden héten más csajt fektettem le,igen be is rúgtam és élveztem a fiatalságomat.
Neked is ezt tanácsolom.Az anime figuráid helyett ölelgess inkább egy helyes kiscsajt,a többit bízd rá.
Ja és enek ellenére nem lettem alkoholista családverő,sem narkós köcsög,sem aids-es.
Viselkedj úgy,mint egy 18 éves pasi. Igyál,táncolj,csajozz,kefélj.
Tesókám én 18 évesen bulizni jártam,minden héten más csajt fektettem le,igen be is rúgtam és élveztem a fiatalságomat.
Neked is ezt tanácsolom.Az anime figuráid helyett ölelgess inkább egy helyes kiscsajt,a többit bízd rá.
Ja és enek ellenére nem lettem alkoholista családverő,sem narkós köcsög,sem aids-es.
Viselkedj úgy,mint egy 18 éves pasi. Igyál,táncolj,csajozz,kefélj.
Úgy beszélsz mint ha akkora követendő példa lenne ez.
Inkább sportolj és érj el valamit benne. Hidd el hogy pár hónapon belül jobban fog érdekelni hogy jobban mennyen az adott sportág, mint hogy harcoltad a bábúid!
Nem gáz. Mindenkinek már érdeklődési köre van, és ha neked ez jó, kit érdekel, mit gondol a másik? Rengeteg hasonló érdeklődésű ember van a világon.
(Lépj meg az Anime fan !!! :) csoportba facebookon és meglátod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!