Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha 18 évesen anime figurák...

Gáz ha 18 évesen anime figurákkal szoktam játszani? Azért mentem dolgozni nyáron, hogy megvehessek pár figurát, és harcoltatom őket.18f

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Még mindig jobb, mint rendszeresen kocsmázni.
2017. márc. 21. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Igen
2017. márc. 21. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek lehet egy hobbija, ami gyerekes mások szemében. Ezzel ne próbálj majd csajozni :)
2017. márc. 21. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz... Kicsit gyerekes :). Egyszer majd ,,kinövöd" és maximum csak gyűjtő leszel.
2017. márc. 21. 13:26
 5/10 A kérdező kommentje:
egyenlőre nem próbálok csajozni. anyum is hasonló, de ő nő. viszont ezt nézve nem bizti hogy kinövöm...
2017. márc. 21. 13:49
 6/10 anonim válasza:
0%

Tesókám én 18 évesen bulizni jártam,minden héten más csajt fektettem le,igen be is rúgtam és élveztem a fiatalságomat.

Neked is ezt tanácsolom.Az anime figuráid helyett ölelgess inkább egy helyes kiscsajt,a többit bízd rá.

Ja és enek ellenére nem lettem alkoholista családverő,sem narkós köcsög,sem aids-es.

Viselkedj úgy,mint egy 18 éves pasi. Igyál,táncolj,csajozz,kefélj.

2017. márc. 23. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:
meghagyom neked, mert engem ez nem érdekel. de azét köszi.
2017. márc. 23. 19:06
 8/10 anonim válasza:

Tesókám én 18 évesen bulizni jártam,minden héten más csajt fektettem le,igen be is rúgtam és élveztem a fiatalságomat.

Neked is ezt tanácsolom.Az anime figuráid helyett ölelgess inkább egy helyes kiscsajt,a többit bízd rá.

Ja és enek ellenére nem lettem alkoholista családverő,sem narkós köcsög,sem aids-es.

Viselkedj úgy,mint egy 18 éves pasi. Igyál,táncolj,csajozz,kefélj.

Úgy beszélsz mint ha akkora követendő példa lenne ez.

Inkább sportolj és érj el valamit benne. Hidd el hogy pár hónapon belül jobban fog érdekelni hogy jobban mennyen az adott sportág, mint hogy harcoltad a bábúid!

2017. márc. 24. 15:48
 9/10 anonim válasza:

Nem gáz. Mindenkinek már érdeklődési köre van, és ha neked ez jó, kit érdekel, mit gondol a másik? Rengeteg hasonló érdeklődésű ember van a világon.

(Lépj meg az Anime fan !!! :) csoportba facebookon és meglátod)

2017. márc. 30. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez aranyos. :D És nem feltétlenül igaz, hogy nem jön be a lányoknak, hiszen én is az vagyok. Animések között bizonyára sokan vannak, akik hasonlóak hozzád. ^^ A gyermeki lelkűség egy nagy ajándék, ne veszítsd el, kérlek.
2017. máj. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!