Az összes osztálytársam gamer/anime mániás/scifi őrült. Hogyan találjak másokat?
Az osztályunk eléggé felosztható.
A 30emberből 8 fiú van, egész nap játszanak.
A lányok között a legtöbben az anime-kért vannak oda, vagy játszanak a fiúkkal vagy a scifi sorozatokról beszélnek, amik engem sajnos eléggé hidegen hagynak.
A másik véglet, akik a Chanel táska, tökéletes haj és smink, körömcipő vagy lepukkantak, azért vannak ebben a suliban, mert szerintük művészek, bár ahhoz lehet, hogy dolgozni is kéne.
Igen, 9. osztályos vagyok, művészeti iskolában, és örültem a fejemnek, hogy végre beszélgethetek olyan dolgokról mint a festészet, versek és hasonló engem érdeklő dolgok, de sajnos senki sem ilyen beállítottságú.
Csak egy ilyen szakirányú osztály van, mégis a normál gimis barátaim "elvonatbbak".
Nem vagyok velük rosszban, de teljesen mások, nem mentem még velük sehova így suli után vagy hétvégén.
15L
Keress máshol barátokat.
Én is "elvontabb" vagyok, és ugyanebben a cipőben járok.
Inkább fel se hoztam az új osztályomnak, hogy szeretem a művészeteket, a filozófiát, az elgondolkodtató dolgokat, mert láttam rajtuk, ők nem ilyenek. Mondjuk az én szakomon nem is tudom mit vártam. :)
Hál'istennek van egy osztálytársam, aki hajlandó eljönni kiállításokra, de ő is csak a "művész csajok" miatt.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!