Anime manga örültek? Miket néztek leggyakrabban? Én pl. mindig Animax-ot nézek kedvenc? Nekem A Lovley comlex :D asszem így kell írni. Nektek van kedvenc sorozatotok?
A kérdésedre válaszolva:
Naruto és mikor még (kb. 2012. augusztus) nyomták a Soul Eater-t, a Naruto (néha Kilari) és a Soul Eater közötti sorozatokat.
Remélem érthető voltam.
Mostmár csak Naruto.
Ui. Lovely complex (Nem vagyok egy nagy javító, de azért megmondtam :D). Remélem nem baj, ha kijavítottam :)
Alapból magyar szinkronnal nem szeretek animét nézni.
Eredeti szinkron és felirat , úgy az igazi.
A 2 nagy kedvencem a : Code Geass /Az egész anime hatalmas, így ez a legnagyobb favoritom , Respect Lelouch!/ és a Tengen Toppa Gurren Lagann /Az utolsó 10 rész miatt , hatalmas epic lett az egész/
Ezenkívül még amiket nagyon imádok:
Angel Beats!
Mirai Nikki
Elfen Lied
Claymore
AnoHana
Bakuman
Monster
Casshern Sins
Mnemosyne
Ghost in The Shell
Neon Genesis Evangelion /Vagy az alternativ mozijai/
Én az indavideo-n nézek animéket.
Kedvencem:
Hetalia
Én animaxot nem szeretem, de elalvás előtt félszemmel szoktam nézni, de nem nagyon figyelem. :D Egyedül a Lovely Complex-et szeretem róla, de ő sem nagy kedvenc.
Kedvenceim:
-Kimi ni todoke 1-2 ♡
-Kaichou wa Maid-sama
-Tonari no Kabutsu-kun (még fut)
-Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (még fut)
-Suki-tte Ii na yo (még fut)
-Kami-sama Hajimemashita (még fut)
-Hyouka
-Acchi Kocchi
-Inu x Boku SS
Ezek szerintem már nem annyira jók... De azért szeretem őket. :)
-Yamato Nadeshiko Shichi Henge
-Mimi wo Sumaseba (film)
-Special A
-Ouran Koukou Host Club
-Chibi Devi
-Nagareboshi Lens (OVA)
-Lovely Complex
Szóval ennyi lenne. Az utóbbiak nem olyanok, hogy bármikor meg tudnám nézni, de a többi olyan. És amint látod, sok közülük még mindig fut, s alig várom az új részeket. :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!