Gáz hogy ennyire szőrös vagyok 13 évesen?
Szerintem meg csak a hónaljadat borotváld.
Oké most tök jó lenne ha nem lenne szőrős a hasad,de gondolj bele:EGyszer nem tudod leborotválni és visszanő ráadásul sokkal erősebben:D
Azok a lányok ilyen Justin Bieber félre sima szőrtelen testre vágynak?Kit érdekel,hogy mit mondanak?A fiúk is fogják be mert majd nekik is lesz ilyen a lábuk és a hónaljuk,sőt soknak a mellkasa is.
Ha a hasad nagyon zavar akkor gyantázd mert az nem annyira erősíti a szőrt.De ha csak kicsit akkor meg kit érdekel?
Ismerek olyan lányt akinek kicsit szőrös a hasa mégis egy csomó fiú járna vele.Az enyémen is látszik kicsit a szőr.na és? ez van:DEz csak a hormonok változása miatt van, és majd kialakul,hogy mennyire leszel szőrös:)
Ui.:ha a lányok megint beszólnak akkor nyugodtan mondd meg nekik,hogy attól még,hogy az ő imádott homár testű pasijaikon nincs szőr attól még neked lehet és ez a férfiasság jele.Ha nekik ez nem tetszik akkor meg legyen leszbikusok mert szerintem nincs olyan pasi[felnőtt]aki ne lenne szőrös[persze ha nem borotválja].
13/L
Tévhit, hogy a szőr erősödik borotválkozás után.
A hormonok szabják meg, hogy milyen vastag a szőr rajtad, nem a borotva éle. Optikai csalódás, röviden erősebbnek látszik.
Egyébként hogy gondoltátok? A férfiak akik borotválják az arcukat, azoknak negyven éves korukra oszlop vastagságú szőr fog nőni?
Ugyaan. Nem erősödik, nem is nő gyorsabban, csak észrevhetőbb, hogy rövidebből hosszabb lett.
Azt, hogy midet borotválod le döntsd el te.
Kinek mi jön be.
Először azt érd el, hogy magadnak tetsz, aztán a többi jönni fog magától.
Borotváld le a hónaljad a hasad és a fa**od
akkor buknak majd rád a bigék:D
tapasztalat:D
lábat ne h nem vagy te homár:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!