Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz hogy ennyire szőrös...

Gáz hogy ennyire szőrös vagyok 13 évesen?

Figyelt kérdés
Az osztályban az összes lány szerint tök undorító vagyok mert szőrös a lábam és a hónaljam meg hasam egy kicsit. Nem tudom mit gondoljak erről, leborotváljam? Az eléggé b*zis nem?
2010. máj. 17. 22:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

A lábat borotválni tényleg bzis szerintem. De a hónaljadat és hasadat nyugodtan leborotválhatod ha akarod. Az hogy valaki igényes nem egyenlő a bzival.

16/F

2010. máj. 17. 22:05
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Lány vagy fiú vagy?
 3/17 A kérdező kommentje:
fiú
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
akkor ne aggódj, dolgoznak a férfi hormonok ;)
2010. máj. 17. 22:07
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

Én 14 éves lány vagyok és szerintemelég bzis ha egy fiú borotválja a lábát meg a kezét.

Igen elég gusztustalan tud lenni ha valaki olyan szőrős,

de! attól nem hiszem ,hogy 'csúfolni' meg cikizni kéne a másikat,mert annál undoritobb nincs,számomra legalábbis.

A hónaljad/hasad szerintem is nyugodtan borotválhatod

(és így még az izzatságod se lesz büdös,ha most eseteg az lenne a szőr az jobban átadja a szagot vagyis nem pontosan így van,de ez a lényeg).

Ne is foglalkozz azokkal a lányokkal,tedd amit gondolsz :D

2010. máj. 17. 22:09
 6/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek am nem rég kezdődött és még nem vagyok tapasztalt ilyen téren :D
2010. máj. 17. 22:10
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy vagy undorító!Majd ha egy kicsit nagyobbak lesznek,és látnak egy-két férfit,akkor majd másként gondolkodnak.....de különben,ahogy neked kényelmes,ha megcsinálod,semmiképpen se az ő kedvükért tedd.
2010. máj. 17. 22:10
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Neis törődj vele :D

Jaja,dolgoznak a hormonok szerintem ez tök jó..

nekem az osztályba ,mikor 13 évesek voltunk (1 éve xD)

minden fiúnak cérnaszál hangja volt és a lányok szőrösebbek voltak,mint a fiúk és képzeld ma szinte,mindenki mutál meg szőrősödik és nem ciki,mikor még tavaly valaki hamarabb kezdett el így mutálni akkor volt aki cikizte őt meg minden ma meg az a ciki ha nem így van.Lassan már énse tudom követni ezt az egészet,lényeg ami lényeg,neis foglalkozz velük.Szerintem ez tök jó dolog :)

2010. máj. 17. 22:13
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
A hónaljadat nyugodtan borotválhatod, mert nem marad meg rajta az izzadság igy nem lesz kellemetlen szag. A lábszőrzet meg szerintem pont jó ha van. Tombolnak benned a férfihormonok, ne küzdj ellene. Ha egyből borotválkozol mert a lányok nyavajognak, úgy hogy gondolják hogy ez téged zavar, légy önmamgad, és ne foglalkozz velük. Én már 32/N vagyok és pont a szőrös pasik jönnek be, nem a csupaszok. A férjem is csak a hónalját borotválja az arcán kívül. Volt már műtét miatt a mellkasa leborotválva , de szőrösen jobban bejön.
2010. máj. 17. 22:29
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

Hónaljad hasad nyugodtan borotváld. Lábad hát azt döntse el mindenki kinek mi a jobb. Nekem pl a combom is szőrös én azt szoktam szörteleníteni mert nekem úgy jobb de térd alatt nem.

21|F

2010. máj. 18. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!