Ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy Iphone 7+-t?
Nagyon szánalmas, hogy aki valamilyen feltétellel megvenné, az is le van pontozva. Aki semmiképp nem venne a gyerekének, azt meg felpontozták.
Innen is látni, hogy milyen a tipikus magyar : csóró, irigy, megkeseredett, a szomszéd tehene is dögöljön meg típus. Az Apple pedig nem túlárazott annak, aki ért is hozzá. Ugyanolyan minőségű telefont / laptopot / tabletet akkor sem kapsz olcsóbban, ha fejen állsz vagy 0 % leszek. Csak kompromiaszumok árán. Pl. nem fémház, kevesebb ideig bírja az akku, külön meg kell venni a windows-t linux helyett, stb. A 27 % áfa miatt érezheti a magyar drágának a minőségi gépeket, de hát erre van igény, senki nem meri kinyitni a száját, hogy ez meg az nem jó. Aki igen, az minimum drogos libsi. Én erre csak azt tudom mondani, hogy minden nép olyan életszínvonalon él, amilyet megérdemel.
Utolsó:
Egyet értek.
Tény, nem állok azon a szinten, hogy Iphone-t vegyek, se magamnak, se a gyereknek.
De nem fogok neki állni köpködni meg le$zarozni csak azért, mert én nem engedhetem meg magamnak.
Viszont a magyar átlag az ez: Ül a trabiban, félig kilógó $eggel, és teszi a megjegyzést a BMW-re, szidja a qrwa anyját, mert neki nincs...
Szánalom.
Férjemnek (aki akkor még csak a barátom volt) első okostelefonként iphone4et vettünk. 2010ben. Tavaly lett lecserélve, és nem azért, mert baja volt, hanem mert másikat szeretett volna. 6 évig használta ugyan azt a telefont. Nem hiszem, hogy ez a szar kategória ismérve lenne. Nekem i5 van már 3 éve, szintén semmi baja, pedig az én kezemből nem egyszer esett ki, illetve gyilkolom a technikát, ránézek és a gyengébb cucc egyből tönkremegy :D
Visszatérve. Ha megtehetném, nem okozna nehézséget, megvenném, HA magához mérten jó jegyei lennének (tudom, hogy nem lehet mindenki kitűnő, tanár- és képességfüggő is, így saját magához kell viszonyítani). Viszont otthon segítsen, fogadjon szót, legyen megbízható. És nem csak úgy venném, ballagásra, karácsonyra, 18. sznapra esetleg.
Miert gondoljak azt ennyien,hogy aki Iphonet vesz a gyerekenek,egybol rossz szulo? Latszik,hogy savanyu a szolo.
A legjobb baratnom szuleinek peldaul ket jol meno vallalkozasa van,nyilvan nem valami gagyi telefont fognak neki vasarolni. Ok nem erzik meg ezt a kiadast. En pedig egyszeru szulok gyereke vagyok,tehat olcsobb keszulekem van. Ennyire egyszeru.
Nem egy telefon megvasarlasatol lesz valaki rossz ember.
Nem. Ha 1 millió forintot keresnék havonta, akkor sem. Aki ilyen drága játékszereket akar, az keresse meg magának rá a pénzt.
70ezer forintnál nem szívesebben adok ki pénzt telefonra. De ez a felső határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!