Ti vennétek a 17 éves lányotoknak egy Iphone 7+-t?
17es, miért lennék csóró, ha nem akarom hogy a gyerekem elkényeztetett hisztigép legyen, aki mindent megkap első nyikkanásra? Oké, vegyél neki többszázezres telefont, érettségire meg többszobás lakás meg autó fog kelleni, mert ehhez szoktattad.
Az én szüleim nagyon jól állnak anyagilag, de ilyen nagyobb értékű dolgokat nem kapok csak úgy, azt ki kell érdemelni.
pl 14 évesen szerettem volna gamer laptopot-mondták oké, ha leteszem a nyelvvizsgát. Letettem, megkaptam. Ráadásul én jól is tanulok, és sokat segítek otthon és a cégnél is, amiben tudok, de nekem ez a természetes, mert így neveltek, és örülök is neki, mert az osztályomban most érettségi előtt rajtam kívül egy valakinek van nyelvvizsgája,de nekem nem kell már ezzel szenvednem.
Nem attól lesz jó szülő valaki ha minden szeszélyét kielégíti a gyerekének, ezt az osztályomon látom. Azok akik mindent csak úgy kapnak, mindig elégedetlenek, új dolgokat, még drágábbakat akarnak, és undorító módon beszélnek a szüleikről ha nem kapják meg.
Ha én szülő lennék, csak úgy, a két szép szeméért nem venném meg. Ha teljesíti a feltételeket, és meg is engedhetem magamnak, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!