Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok ilyen ellenséges...

Miért vagyok ilyen ellenséges anyu élettársával? 14/L

Figyelt kérdés

Már 6 éve együtt vannak anyuval és régen nem volt vele semmi bajom, de most elkezdett idegesíteni a létezése. Rendes velem, ha kérem segít, gyakorlatilag már a lányának tekint. Ha vki megkérdezi tőle, hogy a lánya vagyok e, azt mondja igen.

Most mégis úgyérzem, hogy zavar, hogy ott él velünk. Mostanában mindig visszabeszélek neki, akkor is ha tudom, hogy igaza van. Tegnap sikerült nagyon megbántanom. Buliba voltam és ő vitt el az állomásra. Mondta, hogy az utolsó vonattal menjek haza. Erre én azt mondtam, hogy ne mondja meg mikor menjek haza, mert nem az apám csak próbál úgy csinálni.

Tudom, hogy kedvel engem és jót akar én mégis ilyen szemét módon viselkedek vele. Hogy tudnék ezen változtatni?

2010. máj. 16. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

tán nembeszélsz vissza, átgondolod először mit mondasz mielőt elhaggya szádat...

"Mondta, hogy az utolsó vonattal menjek haza"

ez mért gond? ha gyalog akarsz hazamenni csak hajrá

18/F

2010. máj. 16. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
14 évesen tombolnak benned a hormonok, eddig ez érthető és megérthető, de nem a végtelenségig. próbálj meg kicsit nyugisabb lenni, többször hallgass az eszedre, és mindig számolj el 10ig mielőtt válaszolsz! de ha már eleve temperamentumos vagy, akkor nehéz lesz visszafognod magad, hogy ne bánts meg senkit. :) tapasztalat!
2010. máj. 16. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha meg mégis megbántottad, miután lenyugodtál első dolgod legyen a bocsánatkérés. Illetve tényleg, ha tudsz gondolkozz, köszönd meg neki, ha segít, vagy elvisz valahová.

Amikor alkalmad van rá legyél jófej vele, kevésbé lesz feltűnő ha néha szemétkedsz :)

2010. máj. 16. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Miért baj, hogy azt mondta az utolsó vonattal menjek haza? Nem tudom. Persze, hogy hazamentem, de vmiért nem tetszett, hogy mondta. Az okát magam sem tudom.

A bocsánatkérés már megvolt.

2010. máj. 16. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig gondold végig azt amit mondani akarsz, mielőtt kimondod! Ne legyél vele ellenséges! Örülj, hogy foglalkozik veled és a lányaként tekint. Mások nagyon sok mindent megtennének azért, hogy ilyen legyen a kapcsolatuk a nevelőapjukkal.
2010. máj. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!