Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen ellenséges a kislányom a gyerekkel?

Figyelt kérdés
13 hónapos a kislányom, két hete kezdett el lépegetni úgy, hogy fogom a kezét és néhány napja lemegyünk a játszótérre a gyerekekhez akik vele egyidősek, régebben is vittem a jótszóra de akkor csak hintáztunk, mióta lépegez azóta odamegyünk a többiekhez is akik szépen játszanak egymás játékaival, az én kislányom viszont az ő játékát nem adja oda viszont más gyereké kell neki ha nem kapja meg visít, sír és kapálózik, nem tudom mit tegyek, hogy barátságosabb legyen.
2010. szept. 15. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Meg kell szoknia a játszótér környezetét, most még új neki, hogy tud járni, és oda tud menni a többiekhez.

Az a baj, hogy mire megszokja a játszótér "törvényeit", pont nem tudtok menni többet a hideg miatt.

De ne aggógj, amúgy pár hét alatt belerázódik, ha minden nap mentek. De az lehet már inkább jövőre lesz.

2010. szept. 15. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam hasonlóan viselkedik,sőt 2 perc után azért visít,mert nem engedem fel a nagyoknak való mászókára.Én teljesen tanácstalan vagyok.Amikor elmegyünk itthonról teljesen kifordul magából.Már nem is nagyon járunk.Talán majd jövőre,akkor már 2 éves lesz.
2010. szept. 15. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is csinálta ezt az elején. Elvette más játékát és nem akarta vissza adni, nem adta oda senkinek ami az övé, stb. Akkor szépen félre tettem és elmondtam neki, hogy ha így fog viselkedni akkor azonnal indulunk haza és többet nem jövünk ki a játszira. 2-3 alkalom után megtanulta, most már normálisan viselkedik.
2010. szept. 15. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem hamar összeszokik a társasággal és barátságosabb lesz:)
2010. szept. 16. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!