2nap múlva érkezik a kistesó. Ti vennétek vmi kis apróságot a nagyfiúnak, mintha a baba küldte volna? Ez bevált módszer, arra, hogy ne legyen vele ellenséges? És milyen ajándékot lehetne venni a nagyfiamnak (2,5éves)?
Én picike plüssállatokat vettem, és mindig adtam egyet a 2 éves lányomnak, mintha a hugitól kapta volna (amikor bejöttek látogatni a kórházba).
Szerintem jó ötlet, a lányom nagyon boldog volt, és mondogatta, hogy hugitól kapta :)
Mi is vmi apróságra gondoltunk,de nem tudjuk,h mit... Mivel fiú,kis plüssöket nem vehetünk neki (amúgyis van neki több 100 db plüss - még az enyémek voltak,meg azóta kapott is sokat).
Amúgy Thomas mániás...
Ha egy ajándékot kap,mondjuk mikor hazajövünk,az már nem ugyanolyan,ugye? Mivel látja mindennap majd a kórházban is,biztos "elvárná",hogy kapjon vmit a hugitól... :SS
Már otthon rejtetted el a tojásokat? És hány napon keresztül? Fiam is szereti a kindert... Ez jó ötlet..
És hogyan kereste meg?Hova rejtetted pontosabban?
Köszi
Szóval az első találkozónál.Igen,végülis ez a legfontosabb,mikor meglátja először,és tudatosul benne,h nem lesz egyedül...
Oké,ez is jó ötlet.
De még a kindertojásos megoldás részleteit várom. :))
pont két éves volt a fiam, megbeszéltük védőnénivel, hogy kap ajándékot. Meg volt az ajándékozás. Másnap kérdezte a védő néni, mit kaptál a Zalántól? és, mint egy tökéletes idiótára, úgy nézett a védő nénire és mondta, a Zalántól? Semmit, anya vett nekem gyurmázót.
Úgyhogy én nem adnék neki semmit, ha még egyszer tehetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!