Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2nap múlva érkezik a kistesó....

2nap múlva érkezik a kistesó. Ti vennétek vmi kis apróságot a nagyfiúnak, mintha a baba küldte volna? Ez bevált módszer, arra, hogy ne legyen vele ellenséges? És milyen ajándékot lehetne venni a nagyfiamnak (2,5éves)?

Figyelt kérdés
Köszi
2011. márc. 9. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3. vagyok! Én a kinder tojást minden nap a kis kocsiba tettem, amiben a baba volt a kórházban. Igaz csak üvegajtón keresztül láthatta a babát, de a tojást mindig kiszúrta és én vittem ki neki, hogy a tesó hozta! 3 nap voltunk benn, mindhárom nap kapott egyet!
2011. márc. 10. 10:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy beválik-e arra,hogy ne legyen ellenséges a kicsivel. Sztem a lelkivilágát mindenképpen felzaklatja a változás, a kistesó, 1-2 csoki,vagy akármi nem oldja meg.

Én is gondolkodtam ilyenen,mikor a 2.lányomat vártam, de aztán elvetettem az ötlelet. Igaz,nálunk 3,5 év a különbség, jobban felfogta talán az egészet a nagylány, sztem az első kérdése az lett volna, hogyan tudott ajándékot hozni, az is ott volt a hasadban?

Nagyon várta a kistestvérét,mégis nagyon anyás és féltékeny lett, az első 3 hónap nagyon nehéz volt.

2011. márc. 10. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!