Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez már kamaszodás? :S (bővebb...

Ez már kamaszodás? :S (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Mostanában tiszta fura vagyok.Eddig nagyon szerettem a suliba szorgalmit csinálni,stb.Most már nem.Anyáéknak is folyton visszabeszélek,meg kiabálok.Tudom,hogy nem kéne,de elborul az agyam,és csak jönnek a szavak.Utána megbánom...Apa is csak néz rám mostanában,mert most azt mondtam,szeretnék már ilyen top-féleséget.Anya is kivan velem,semmit nem segítek a házimunkába,csak néha-néha.A szobám már úgy néz ki,mint aho legy bomba robbant,nagy nehezen most pakoltam össze nemrég.Nagyon hamar megsértődök,mostanában naponta 1× legalább bőgök.Általában beülök a szobába egyedül és olvasok vagy TV-zek,esetleg írok.Suliban nem lehet hozzámszólni,magamra veszem a dolgokat.

Mit tegyek,hogy könnyíthetném meg ezt az egészt?

11 éves leszek egy hónap múlva.:)

2010. máj. 15. 15:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
Mért a barátnőm már 9 évesen nagylány volt megjött neki nőtt a melle ...meg minden és nem piszkáljátok szegény lányt..:)
2010. máj. 20. 19:32
 12/17 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes :)az ilyen idős lányoknál én is ilyen voltam ilyen idősen :P
2010. jún. 22. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Am hali lehet h megfogom bánn ih ez akérdés ott lessz a emgváalszotlkérdései mkzöt d enemto mmegállnih ne válaszoljak xD :S én eggyetértek azokkalis akik csak kritizáltáka kérdezőt és azokkal is akik nem (szintén 11-vok és lány) 10-11 évesen már kamaszodás? habár sztem ez enma kérdező hibája nekem a nővim évesen modnta el mi az a mensi (sztem jóltette de nem ez a lényeg) a 11. szülinaőpom után megkérdezte a bátyám h mienérzés 11-nek lenni erre én : nemtom olyan mint eddig mirét kérded? erre ő mert ilyen kroban sok furcsa dolog történék

ezzel csaka ztakaro mmodnani hszetem nem az ő hibája ha ilyenekete feltételez magárol.... a többieka hibásak akik 16-évesnek kezelik am meg elhet h már télelg kamaszodik :s ha már ittartunk énsi szoktam anyáéknak visszabeszélni az ésnzobám is rendetlen legtöbször énsems zoktam segíteni de az töbnyire mindig ígyvolt (kivéve a viszabeszélés és msoanában egyretöbet segítek de a rendrakás a tökéletes ellenségem)

u.i.:nme a kérdező a hüyle azért neszóljátok le és sorry a helyesírási hibákért de gépen mindig mindent elírok!

2010. szept. 18. 22:12
 14/17 anonim ***** válasza:

előzö vok *9 évesen mondta el

sorry megint a helyesírási hibákért! Legközelebb átnézem vagy valami

2010. szept. 18. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:

uram atyam!!!

az elotti legalabb ot orat kene helyesirasozzon naponta mewrt borzaszto!!

borzaszto!!!

2010. szept. 22. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Az előtti? Mwert? Figyu, ha már be akarsz szólni neki, legalább te is írj normálisan..

Mellesleg bocsi az offért, már válaszoltam az 1. oldalon.

2010. szept. 22. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Te figyu (én vok aki olyan olvashatatlanu írt ez emg annak szól aki prbált beszólni!!!!) Megértem hogy xar napod volt de please ne rajtam csatanjon az ostor!!!! utóalg modntam sorry már bocsi de ak ha már mindenképpen piszkálni akarsz valakti ahejett h a kérdésére válaszolnál vagy valami témához kapcsolódót mondanál (tom h most énse azt csinálom) akkor legalább ne beszólj hanem pl: előző azt jólteszed vagy valami vagy vedd észre h utóalg írtam hogy sorry! Ahjj mellesleg mikori ez a kérdés? :S
2010. szept. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!