Ez már kamaszodás? :S (bővebb lent)
Mostanában tiszta fura vagyok.Eddig nagyon szerettem a suliba szorgalmit csinálni,stb.Most már nem.Anyáéknak is folyton visszabeszélek,meg kiabálok.Tudom,hogy nem kéne,de elborul az agyam,és csak jönnek a szavak.Utána megbánom...Apa is csak néz rám mostanában,mert most azt mondtam,szeretnék már ilyen top-féleséget.Anya is kivan velem,semmit nem segítek a házimunkába,csak néha-néha.A szobám már úgy néz ki,mint aho legy bomba robbant,nagy nehezen most pakoltam össze nemrég.Nagyon hamar megsértődök,mostanában naponta 1× legalább bőgök.Általában beülök a szobába egyedül és olvasok vagy TV-zek,esetleg írok.Suliban nem lehet hozzámszólni,magamra veszem a dolgokat.
Mit tegyek,hogy könnyíthetném meg ezt az egészt?
11 éves leszek egy hónap múlva.:)
Am hali lehet h megfogom bánn ih ez akérdés ott lessz a emgváalszotlkérdései mkzöt d enemto mmegállnih ne válaszoljak xD :S én eggyetértek azokkalis akik csak kritizáltáka kérdezőt és azokkal is akik nem (szintén 11-vok és lány) 10-11 évesen már kamaszodás? habár sztem ez enma kérdező hibája nekem a nővim évesen modnta el mi az a mensi (sztem jóltette de nem ez a lényeg) a 11. szülinaőpom után megkérdezte a bátyám h mienérzés 11-nek lenni erre én : nemtom olyan mint eddig mirét kérded? erre ő mert ilyen kroban sok furcsa dolog történék
ezzel csaka ztakaro mmodnani hszetem nem az ő hibája ha ilyenekete feltételez magárol.... a többieka hibásak akik 16-évesnek kezelik am meg elhet h már télelg kamaszodik :s ha már ittartunk énsi szoktam anyáéknak visszabeszélni az ésnzobám is rendetlen legtöbször énsems zoktam segíteni de az töbnyire mindig ígyvolt (kivéve a viszabeszélés és msoanában egyretöbet segítek de a rendrakás a tökéletes ellenségem)
u.i.:nme a kérdező a hüyle azért neszóljátok le és sorry a helyesírási hibákért de gépen mindig mindent elírok!
előzö vok *9 évesen mondta el
sorry megint a helyesírási hibákért! Legközelebb átnézem vagy valami
uram atyam!!!
az elotti legalabb ot orat kene helyesirasozzon naponta mewrt borzaszto!!
borzaszto!!!
Az előtti? Mwert? Figyu, ha már be akarsz szólni neki, legalább te is írj normálisan..
Mellesleg bocsi az offért, már válaszoltam az 1. oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!