Mit tegyünk? Bővebb lent
Figyelt kérdés
Hétfőn elkezdett kishúgomnak hasán az anyajegye kidudorodni, ma már piros volt, nem nyúl hozzá, fájlalja. Mit csináljunk, mitől lehet ez?2011. júl. 20. 16:48
1/13 anonim válasza:
Menjetek bőrgyógyászhoz! Minél hamarabb!
2/13 anonim válasza:
Ha változik az anyajegy mérete, vagy helyzete, az sajnos nem jót jelent! Nem akarlak megijeszteni, de tényleg minél hamarabb látni kéne orvosnak a kislányt!
3/13 A kérdező kommentje:
És ha a színe változik az is nagy baj?
2011. júl. 20. 17:43
4/13 anonim válasza:
Sajnos minden változás gyanús. Tényleg az a legfontosabb, hogy minél előbb lássa orvos, hogy megtudják előzni a nagyobb bajt, ami nagyon remélem nem következik be! Minden jót kívánok a kislánynak!!! Második voltam.
5/13 A kérdező kommentje:
És ha arra kerül a sor, hogy leveszik az anyajegyét akkor mennyi ideig nem sportolhat, mert röplabdázik és vissza kell állnia hamar.
2011. júl. 20. 17:52
6/13 anonim válasza:
Ezt majd az orvos mondja meg. Megint a második voltam.
7/13 anonim válasza:
Mindenképpen bőrgyógyász szakorvos, minél hamarabb!!!
Egyelőre ne a sporttal foglalkozzatok, hanem azzal, hogy minden rendben legyen a húgoddal!
Nem kell a legrosszabbra gondolni. Lehet, hogy pl. megvakarta, kidörzsölte a ruha stb. és azért fáj, de biztosat csak egy bőrgyógyász tud mondani!
8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a héten még versenyen vagyunk és haza csak vasárnap este megyünk..
2011. júl. 20. 17:57
9/13 anonim válasza:
Neked fontosabb a verseny mint a húgod egészsége???
10/13 anonim válasza:
Menjetek orvoshoz, mert komoly baja is lehet!
Nekem egyszer vettek le egy anyajegyet a lábamról, mondjuk az szerencsére nem volt rákos, csak anyu megijedt, mert azt hitte, hogy nagyobb lett, mint volt, és ezért levették.
Én 1 hónapig nem sportolhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!