Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez már kamaszodás? :S (bővebb...

Ez már kamaszodás? :S (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Mostanában tiszta fura vagyok.Eddig nagyon szerettem a suliba szorgalmit csinálni,stb.Most már nem.Anyáéknak is folyton visszabeszélek,meg kiabálok.Tudom,hogy nem kéne,de elborul az agyam,és csak jönnek a szavak.Utána megbánom...Apa is csak néz rám mostanában,mert most azt mondtam,szeretnék már ilyen top-féleséget.Anya is kivan velem,semmit nem segítek a házimunkába,csak néha-néha.A szobám már úgy néz ki,mint aho legy bomba robbant,nagy nehezen most pakoltam össze nemrég.Nagyon hamar megsértődök,mostanában naponta 1× legalább bőgök.Általában beülök a szobába egyedül és olvasok vagy TV-zek,esetleg írok.Suliban nem lehet hozzámszólni,magamra veszem a dolgokat.

Mit tegyek,hogy könnyíthetném meg ezt az egészt?

11 éves leszek egy hónap múlva.:)

2010. máj. 15. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Bizony az. Akár a fiam is irhatta volna, dettó ugyanez.
2010. máj. 15. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

11 évesen hova kamaszodsz már nem azért? :O

Arrogáns p.csa vagy. És terhes.

Menj el urológushoz...xD

És ne szegd meg a tízparancsolat törvényeit (főként a 3.)!!

2010. máj. 15. 16:09
 3/17 anonim válasza:
70%

A gyógyulás első lépése a belátás. Nagyon jó, hogy észreveszed. Akár kamaszodás, akár nem, abba kéne hagyni. Rakjál rendet a szobádban és tűrj, nyelj le mindent, ha nem akarod hogy a szüleiddel végleg összevesszél, és a barátaid ne veszítsd el.

Aludd ki magad, mert lehet hogy fáradt vagy és ez a baj.

Szóval ne vegyél magadra semmit, csak csendben tűrd el! Olvasd vissza amit írtál, és ha nem akarod hogy továbbra is így maradjon, akkor tegyél ellene! Akár jól esik, akár nem!

2010. máj. 15. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:

Bocs én nem kötekedni akarok,de te azokat írod le amik jellemzőek a mai kamaszokra!

Szóval,magyarul mondván össze foglaltál mindent amit itt is az oldalon olvashatsz a kamaszokról.

A kamaszság nem csak abból áll,hogy "lázadsz" :)

És javitsatok ki,de úgy az átlag kamasz nem igen ismeri el ezeket a dolgokat,szóval mindig neki van igaza stb.

Igazáb a kamasz kor az nem olyan,hogy mondod magadnak,hogy:

"kamasz vagy"

én mondjuk kifejezettem kinem álhatom ha azt mondják rám,hogy :

"Jajj a kis kamaszunk,vagy jajj látom már kamaszodsz"stb.

áhh.

Egyébként megjött már neked??

Kezdnek nőni a melleid??

Szőrösödsz?

Vagy 'csak' így lelkileg változol?(ha változol egyáltalán)

14/L

2010. máj. 15. 17:12
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

utolsó:

mivel még csak most kezdődik simán felismerheti:)Másokvagyunk valaki azonnal észreveszi,hogy változik valaki nem.

Én sem vettem észre amikor elkezdődött.:)

Szerintem még nem teljesen kamaszodás,de már elkezdődött.

És ennél lesz rosszabb is.:Dde hidd el vannak nagyon jó pillanatok is.:)házibulik,haverokkal lógni[nem a suliból:D]egy parkban,msn-en végig dumálni az éjszakát[hétvégén],erdei iskolában az egész éjjelt végig beszélgetni a legjobb barátnőddel...:)

A visszabeszélés meg olyan dolog amihez a szüleid "hozzá fognak szokni":D

megkönnyíteni nagyon nem tudod,maximum úgy,hogy ha valami olyasmit akarsz kimondani amiről tudod,hogy nem kéne előtte elszámolsz 3-ig és átgondolod mégegyszer.:)

13/L

2010. máj. 15. 17:32
 6/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szőrösödök,nő a mellem,és így lelkileg változok ahogy írtad.Még nem jött meg.

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 15. 18:10
 7/17 anonim ***** válasza:
Tisztára mint én. Bár én 10 és fél vok, ezek rám is passzolnak. És atótl lehet vki kamasz, h elismeri, h hogy viselkedik. Pár hónapja bezsóltam olyat anyumnak, h apa is felcsattant (pedig elváltak a szüleim).
2010. máj. 15. 23:08
 8/17 anonim ***** válasza:
10-11 évesen kamasz ?? ez most komoly? sztem te mindnt megtettél h nagylánynak tünjél de nem jött be
2010. máj. 18. 16:16
 9/17 anonim ***** válasza:
10-11 évesen?! Te csak lusta és neveletlen vagy.
2010. máj. 18. 16:36
 10/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat.Máskor ilyen kérdést nem fogok kiírni...

Nem hiszem magamról,hogy "nagylány" vagyok.Tanácsot szerettem volna kérni,de úgy látom,nem lehet.

Mindegy,hagyjuk ezt az egészet.

Köszi az eddig normális válaszokat.

2010. máj. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!