Szülők! Mit szólnátok ha az érettségi előtt álló 18 éves fiatok nem tudna még semmit?
azt se tudja mi a tétel
nem készül fel és nem is érdekli
félős gyerek nem beszél senkivel az osztályba segítségre se számíthat
Én sem tanultam még ilyenkor, bár igaz, hogy sosem volt rosszabb jegyem négyesnél a bizonyítványban.
Írásbelire szerintem nem is lehet igazán készülni, mert ott tényleg bármit kérdezhetnek. Töriből tudni kell a 4 könyvet, idegennyelvből ha tud beszélni, van nyelvvizsgája, akkor semmi extra nem lehet.
Magyarból szövegértés van és egy novellát/verset kell elemezni, vagy összehasonlítani.
A matekot szintén elég nehéz bemagolni.
A szóbelik később szoktak lenni, abból nálunk az összes tétel fent volt a suli honlapján, vagy ha megkérdezi az adott szaktanárt, tuti segíteni fog neki, hogy mit hogyan csináljon, tanuljon.
Én a szóbeli előtt 1 héttel kezdtem tanulni, akkor is félnapokat, mégis ötös lett mindenem és két tárgyból is tantárgyi dicséretet kaptam.
Szóval nem kell ettől ennyire félni.
" Jó sok esze van. Szégyellném, hogy ilyen életképtelen kolkot neveltem és kozolnem vele, hogy ha az érettségije nem sikerül, akkor a minimumon kívül semmit ne várjon el tőlem"
Nem értem... ha a szülő a hibás, mert életképtelen kölköt nevelt, akkor miért kéne a gyereket bűntetni?!
Ebben azért semmi logika nincs szerintem...
Kérdező, az érettségire nem most kell felkészülni, hanem 4 év alatt. Nem írtad, milyen tanuló, de ha jó, akkor nem lesz gond.
hát, k..ra nem örülnék neki, hogy a gyerekem vagy tökhülye, vagy lusta, vagy totál lúzer.
de hát ez van, magának kereste a bajt, miafrancot lehet csinálni valakivel, ha 18 évesen ilyen?
mindenesetre elküldeném dolgozni valahova, hogy legalább a saját eltartásába szálljon be anyagilag, a már továbbtanulni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!