Szülők vennétek a 18 éves fiatoknak piros iphone 7 plus mellé még 100 ezerért beats fejhallgatót?
" Nem a provokálás a célom. Azt nem értem hogy másokat miért zavar az ha valaki iPhone-t és beats fejhallgatót vesz? Nem mindegy az másoknak ha én annyira bírka vagyok hogy menőzésbôl veszek mások által divatcuccoknak titulált termékeket?"
Mancika,olvasd már vissza a csodás agyfosásod! Véletlenül nem te kezdted el ezt a "ha csóró lennék,én is ezt mondanám" "jah persze telik,hogyne" " 500ezer ftos nyaralás az kész vicc" fszságokat írkálni???
Bsszad el a pénzed,én leszrom,de nehogy már ettől jogod legyen félsőbbrendűnek lenni,és lenézni mást. Tipikus agyatlan,hülyegyerek viselkedés " bibibi,nekem van,neked meg nincs"
Örülj,aztán kussolj és húzzál Egyiptomba,ott biztosan nagyobb hasznodat veszik! :-)
"Nem a provokálás a célom. Azt nem értem hogy másokat miért zavar az ha valaki iPhone-t és beats fejhallgatót vesz? Nem mindegy az másoknak ha én annyira bírka vagyok hogy menőzésbôl veszek mások által divatcuccoknak titulált termékeket"
a lényeg az ha a saját pénzéből veszi nincs azzal gond, de a kérdező azt akarja hogy a szülei vegyenek neki luxus cikket ami eléggé bizar hogy vannak ennyire elkényesztetett gyerekek, a te felfogásoddal az a gond hogy nem olvasod el miről is folyik a vita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!