Szülők vennétek a 18 éves fiatoknak piros iphone 7 plus mellé még 100 ezerért beats fejhallgatót?
Mi a baj azzal ha valaki azért veszi neg mert menő?
Ezzel jönni meg hogy a világ másik felén nincs víz.... vicc. Kit érdekel?
"Mi a baj azzal ha valaki azért veszi neg mert menő? "
Alapjában véve mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de az hogy valaki azért vesz meg valamit, mert "menő", magyarán ezzel akar kompenzálni, az minden csak nem pozitív.
500 ezer forintból olyan tuti nyaralásra fizettetném be magam,amit soha életemben nem felejtek el,nem pedig telefonra költeném,ami csak "menő" és egy év mulva már nem lesz az.
Én a szüleimtől nagyobb összegű dolgot csak akkor kaptam,ha előtte magamnak összeszedtem a pénzt rá és az utolsó pillanatban közölték hogy költsemmásra a pénzem,ők beleszállnak a felével. Így lett egy 10(!) éves autóm először. Pedig jólmenő vállalkozók,megtehették volna hogy minden kívánságom teljesítik. Jól megtanultam spórolni,nem éreztem sose hiányát az ilyen menő és drága dolgoknak.
A válaszom tehát nem! Nem vennék ilyet,amikor a barátai és ismerősei családjai közül nem egy havi problémákkal küzd. Nem azért nem vennék,mert nem érdemli meg,hanem mert nen akarom,hogy fújjanak rá,kinézzék vagy emiatt változzon a fiam személyisége. Buztosan,higy szerénységre nevelném és abba ez sajnos nem fér bele.
500ezerbol olyan nyaralásra??? Vicc ez is ugye? Max Balaton.
en egyiptomban voltam ennyiböl egy hétig 4 csillagos szallodában.
Hát nem tudom kedvey kommentelő,hogy te milyen színvonalat kívánsz magadnak. Nekem a tiszta szoba, bőbés jó reggeli a feltétel. Nem vágyom sem all you can eatre,se semmire. A nyaralás nekem nem a hotelban ülésről és evésről szól így egy egyszerűbb hotel is megteszi. Azért megyek nyaralni,hogy a környéket megismerjem.
Januárban voltunk Barcelónában, kettőnknek párommal repjeggyel és novotel hitelban megszállással, svédasztalos reggelivel fizettem 600 eurót 5 napra. És ez még mindig nem 400 ezer forint,csak 150 és életem egyik legjobb nyaralása volt....szóval kérdés,hogy kinek mi az igénye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!