Szülők vennétek a 18 éves fiatoknak piros iphone 7 plus mellé még 100 ezerért beats fejhallgatót?
"Tehát ha én megtehetem, hogy a lányomnak megvegyem akkor rongyrázók vagyunk? Ha nem akarok megfelelni a "nemrongyrázóknak" akkor keressek neki eBayen egy 10 éves butatelefont? "
Az a baj, hogy nem a telefon a buta, hanem te. Már megint a két véglet. A Fél milliós telefon + fejhallgató szett és a 10 éves butatelefon között van azért egy elég tág mozgástér. Nem csak a két véglet létezik. És igen, egy kölöknek ilyet venni, akinek semmi szüksége erre (kinek van?) rongyrázás a többség szerint. (Még egyszer leírom: nekem is van mit a tejbe aprítani.)
Most komolyan, csak azért kéne az a piros telefon, mert menő? Nem tud sokkal többet szerintem, mint az előbbiek.
Veszel vagy csináltatsz egy piros Iphone tokot, és tessék, máris olyan, mintha az újat vetted volna meg.
Olyan rossz nézni, hogy egy csomó ember azért veszi meg ezeket a drága szarokat, mert menő, holott a világ másik felén még víz sincs, nemhogy telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!