Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők vennétek a 18 éves...

Szülők vennétek a 18 éves fiatoknak piros iphone 7 plus mellé még 100 ezerért beats fejhallgatót?

Figyelt kérdés
ez így összesen 478 ezer forint lenne

2017. ápr. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim válasza:
34%
Ki az az állat, aki 100k-ért vesz fejhallgatót?
2017. ápr. 11. 21:13
 22/86 anonim ***** válasza:
13%

A 16 éves lányomnak vettem születésnapjára.

A válasz igen.

2017. ápr. 11. 22:05
 23/86 anonim ***** válasza:
100%

Én a héten vettem egy tabletet. Még 50 ezer forint se volt, de még így is úgy érzem, hogy mehetett volna másra is a pénz, annak ellenére hogy ténylegesen szükség van rá.

És én is vettem mellé egy fejhallgatót... 600 forint volt. Sőt még tokot is vettem hozzá 2 ezerért! Nahát! Ja és saját pénzből.

Szóval a válaszom: vennék neki, de nem ilyen értékben. Egy jól kiválasztott középkategóriás android is simán megfelel kb. mindenre, a fejhallgató meg már csak hab a tortán ami a pénzkidobás kategóriáját illeti.

De ha ti nyertétek meg a lottót, vagy több milliós fizetésetek van akkor csináljátok, nem az én dolgom. De garancia legyen rajta, ha esetleg széttörnéd.

2017. ápr. 12. 02:31
 24/86 anonim ***** válasza:
100%
még magamnak se. nem vagyok hulye ennyi pénzt kiadni egy vacakért.
2017. ápr. 12. 08:26
 25/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Még ha lenne is ennyi pénzem, akkor is próbálnám úgy nevelni a gyerekemet, hogy ne legyen ekkora rongyrázó sznob.
2017. ápr. 12. 08:54
 26/86 anonim ***** válasza:
100%
Igen is dolgozzon meg érte! A férjem és a nővére kocsit meg házat kapott meg minden amit akartak. Most még lehet nézni őket, semmit nem.becsülnek megyek de igény van..
2017. ápr. 12. 09:19
 27/86 anonim ***** válasza:
16%
Attól függ, hogy mennyi pénze van a szüleinek. Sokan nem értik, hogy a gazdagabbaknak a fél millió annyi mint a szegényeknek az 50 ezer. Relatív, hogy mi a sok pénz. Az, hogy megkapja nem jelenti azt, hogy nem fogja megbecsülni sem. De szvsz ha egy szülő mindenre azt mondja, hogy dolgozz meg érte mert az rengeteg pénz, akkor azt neveli bele a gyerekbe, hogy 10 ezer forint is mekkora összeg tilos olyanra költeni ami örömet okoz. Gondolom aki elutasítja a megvételét annak nincs is rá pénze és zavarja, hogy másoknak van. Pedig ha valaki gazdag szerintem nincs benne gond, hogy megvegye ha nem kell lemondania semmiről.
2017. ápr. 12. 09:29
 28/86 anonim ***** válasza:
100%

@09:29

Csak értsd hogy ezt Magyarországon az emberek nagy többsége nem engedheti meg magának. Szóval ha egy 18 éves gyerek több százezres mobillal meg 100ezres Beats fülessel flangál, azzal csak a legtöbb ember utálatát fogja kivívni.

2017. ápr. 12. 09:40
 29/86 anonim ***** válasza:
100%

"Attól függ, hogy mennyi pénze van a szüleinek. Sokan nem értik, hogy a gazdagabbaknak a fél millió annyi mint a szegényeknek az 50 ezer. Relatív, hogy mi a sok pénz."

Sok pénzem van, de attól mert van nem fogom szórni. 100 ezer egy fejhallgatóért, baromi sok. Sokan megoldják az említett 600 forintból, ami nyilván a másik véglet és rossz minőségű lesz, de hát van akinek ennyi is elég/erre van pénze. No de azért 600 forint meg 100 ezer között van egy baromi nagy szakadék. Nem vagyok fejhallgató szakértő, de nem hiszem el, hogy egy 100 ezres érzékelhetően többet tudna egy 20 ezer forintosnál. A telefont már nem is kommentálom, mert hiába 300+ ezer forint egy ilyen, egyértelműen nem jobb mint egy harmad ennyibe kerülő... és hiába van pénzem és nem kisgyerek vagyok, akkor sem vennék magamnak még 100 ezerért sem telefont és nem azért mert technofóbiától szenvedek (informatikus vagyok), hanem mert egyszerűen tudom, hogy nem tud lényegileg többet egy drágább telefon sem.

Most meg is kérdezném a kérdezőt, aki nyilvánvalóan troll és ez egy kamu kérdést, hogy mivel tud többet az IPhone 7 Plus mint a jelenlegi telefonja. De konkrét dolgot várnék, nem azt, hogy kiszemezgeted a specifikációból, hogy 2 megapixellel jobb a kamera.

"De szvsz ha egy szülő mindenre azt mondja, hogy dolgozz meg érte mert az rengeteg pénz, akkor azt neveli bele a gyerekbe, hogy 10 ezer forint is mekkora összeg tilos olyanra költeni ami örömet okoz."

Ez meg egy szalmabáb érv. Nem 10 ezer forintról van szó, hanem konkrétan fél millióról, amit egy fogyóeszközre dobna ki. A fejhallgatót megunja/tönkreteszi 1 év alatt, az IPhone-ből meg jövőre jön az új, aztán ez már nem lesz menő.

"Pedig ha valaki gazdag szerintem nincs benne gond, hogy megvegye ha nem kell lemondania semmiről."

Persze, nincs gond ezzel, csak az a baj, hogy a kérdező nem gazdag, a szülei azok, hisz most is tőlük kunyerálna.

De én még mindig azt mondom, hogy indokolja valamivel miért kell ez neki. Ha nem tudja, akkor miért akar kiszórni fél milliót? Komolyan előbb vennék neki inkább egy 10 milliós autót, ha ennyire szórni akarja a pénzt, mint erre a kombóra dobjak ki felet.

2017. ápr. 12. 09:50
 30/86 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg lehet nézni azoknak a fiataloknak a személyiségét, akik ilyen drága cikkekkel járnak. Egyik sem az a jóságos terézanya.
2017. ápr. 12. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!