18. szülinapra piros pénztárca, lila fülhallgató vagy hajfánk+kontydísz a legjobb?
Ezekre utalt, hogy szeretné, de ennyi pénzem sajnos nincs.. :) Ezek közül csak egyet tudok megvenni 5000 alatt. Szerintetek melyiket?
Az ajándékban van már két körömlakk, egy saját készítésű karkötő (kicsit gagyi, de saját..:) ), és a kedvenc csokija.
Nagyon jó barátnője vagyok.
Előre is köszönöm mindenkinek!
17L
5000Ft-ból nem tudom, hogy lehet-e, talán vásárban, bőr pénztárcát venni. Szerintem az jobb, mint egy kínaiban vett műbőr.
Fülhallgató van 1000-2000Ft-ért nagyobb műszaki boltban, Hama márkájú, azt hiszem.
Hajfánkot nem érdemes Bijou Brigitteben, Clairesben, C&A-ban sem venni, jóval 1000ft fölött vannak, viszont Kikben, fodrászkellékesben csak pár száz ft :)
Rossmannan fánk 300 ft:)
Lila füllhallgató megvan 2ezerből hacsak nem fejhallgató
Piros pénztárca 3-4 ezer bijou brigitte-ben
Szerintem inkább a pénztárca vagy a fülhallgató. Hajfánkot akármelyik kínaiban vehet ő is nagyon olcsón.
Pénztárcák Stradivariusban nagyon szépek vannak, bár már kb. 1 hónapja nem voltam, szóval piros nem tudom van-e :D
Amúgy a Claire's-ben láttam egy akciót, hogyha megveszem a hajfánkot, akkor ajándékba kapok kontydíszt. Azért gondoltam.
A fülhallgató ami kijön kb. 2000-ből az jó minőségű? Nem használok fülhallgatót, úgyhogy nem tudom. :S
Igen, igen, ő is azért akarja a pénztárcát. :)
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!