Elengednéd kislányodat a nővérével vásárolni, ha annak a fülhallgató egyfolytában a fülében lóg?
14 evesen olyan felelossegtudatos voltam, hogy az akkor 3 eves unokahugomat rambiztak 4 napra, mert elutaztak a szulei. Atmentem hozzajuk, kaptam kulcsot, vettunk a boltba reggelit-vacsorat. Fozni foztek elore, azt csak meg kellett melegitenunk. Altattam, furdettem, ha sirt megnyugtattam, setaltam vele, jatszotereztunk, es ketten voltunk az otthonukban 4 nspig. Nyugodt szivvel biztak ram, mert megbiztak bennem. De ez en voltam, imadtam a gyerekeket es erettebb voltam a koromnal, legalabbis ebben:)
Ma 21 eves vagyok es 22 hetes kismama:)
Elengednem a 3 eves lanyomat a 14 evessel, ha ugy latom, hogy megbizhato. De ez a fullhalgazos dolog eleg bizarr. Beszelj vele errol.
Hogyhogy milyen szülő????
Én meg az öcsém együtt jártunk suliba busszal meg hévvel én 9 éves voltam az öcsém meg 6....
soha semmi baja nem lett vigyáztam rá...
Ha megbízható a nagylányod miért ne engednéd el őket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!