Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez másoknál is így van? (lent)

Ez másoknál is így van? (lent)

Figyelt kérdés

nem találom meg magam mostanában. Úgy érzem, hogy az, akinek mindenki ismer az nem én vagyok. Mit tegyek?

15 L

2010. máj. 12. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Ez normális :))

Egyébként az a lényeg,hogy MAGADNAK felelj meg és ne MÁSNAK!

Ezt jegyezd meg,mindig magadnak csinálj mindent,ne másnak.

2010. máj. 12. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. :S
2010. máj. 13. 13:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem vagyok egyedül :s

Az első válaszolónak meg köszönöm a válaszát. Próbálkozok és nem tudom... xD

2010. máj. 13. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaja,itt az a gond,hogy nagyon is megakarsz felelni a "rajoknak" meg a "menőknek"...:S ami sosem jó,max. csak amíg elvégzed a középiskolát.Természetesen sokaknál van még így.Rákell nézned egy menő srácra vagy egy menő csajra..azt látod,hogy boldog,kiegyensúlyozott,megvan mindene.De a felszín alatt rejtőzik általában a családi kapcsolatok beli probléma,az egészségtelen életmód,a szenvedélybetegségek,és a többi lelki probléma sokasága..ne kerülj bele ebbe az ördögi körbe!

TUDOM,HOGY MOST AZT MONDOD,hogy neked nem ez a panaszod,hanem csak a személyiséged..de lehet,hogyha mindig megakarsz felelni másoknak,tehát menő akarsz lenni,akkor erre a lejtőre kerülsz,amin ők vannak.

Ha befejezed az összes tanulmányodat,és kikerülsz a nagybetűs ÉLETbe,akkor viszont ezt majd nagyon megfogod bánni.DE HA NEM JUTSZ RÁ A LEJTŐRE,AKKOR BOLDOGABB LEHETSZ KÉSŐBB,MÉGHA MOST NEM IS VAGY AZ TELJESEN!

2010. máj. 13. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Oh, köszi a kimerítő választ! ^^

Bár nemigazán akarok csatlakozni a "menőkhöz", de abban igazad van, hogy lehet hogy túlságosan érdekel az, hogy másoknak megfeleljek... hmm... elgondolkodtató...

2010. máj. 14. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!