Ez másoknál is így van? (lent)
nem találom meg magam mostanában. Úgy érzem, hogy az, akinek mindenki ismer az nem én vagyok. Mit tegyek?
15 L
Ez normális :))
Egyébként az a lényeg,hogy MAGADNAK felelj meg és ne MÁSNAK!
Ezt jegyezd meg,mindig magadnak csinálj mindent,ne másnak.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül :s
Az első válaszolónak meg köszönöm a válaszát. Próbálkozok és nem tudom... xD
Jaja,itt az a gond,hogy nagyon is megakarsz felelni a "rajoknak" meg a "menőknek"...:S ami sosem jó,max. csak amíg elvégzed a középiskolát.Természetesen sokaknál van még így.Rákell nézned egy menő srácra vagy egy menő csajra..azt látod,hogy boldog,kiegyensúlyozott,megvan mindene.De a felszín alatt rejtőzik általában a családi kapcsolatok beli probléma,az egészségtelen életmód,a szenvedélybetegségek,és a többi lelki probléma sokasága..ne kerülj bele ebbe az ördögi körbe!
TUDOM,HOGY MOST AZT MONDOD,hogy neked nem ez a panaszod,hanem csak a személyiséged..de lehet,hogyha mindig megakarsz felelni másoknak,tehát menő akarsz lenni,akkor erre a lejtőre kerülsz,amin ők vannak.
Ha befejezed az összes tanulmányodat,és kikerülsz a nagybetűs ÉLETbe,akkor viszont ezt majd nagyon megfogod bánni.DE HA NEM JUTSZ RÁ A LEJTŐRE,AKKOR BOLDOGABB LEHETSZ KÉSŐBB,MÉGHA MOST NEM IS VAGY AZ TELJESEN!
Oh, köszi a kimerítő választ! ^^
Bár nemigazán akarok csatlakozni a "menőkhöz", de abban igazad van, hogy lehet hogy túlságosan érdekel az, hogy másoknak megfeleljek... hmm... elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!