Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Másoknál is van ilyen?

Másoknál is van ilyen?

Figyelt kérdés

nagyon izgulós vok de már annyira h órán sima felolvasásnál is bepörög a szivem felelésnél meg már mégjobban akk már a hangom is beleremeg...nagyon idegesítő le lehet róla szokni? vagy ki lehet ezt 1eltalán nőni?

15L

2011. jan. 8. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát olvass sokat-nagyon sokat és HANGOSAN!!

Ezzel növeled magadban a bizalmat,hogy szépen tudsz olvasni.

Aztán kezdj el másoknak is felolvasni,aztán az osztály előtt is menni fog.

Ne izgulj,szerintem a te osztályod se olyan,hogy pont az érdekli,hogy te ,hogy olvasol,hogy hol emeleted/viszed le a hangsúlyt satöbbi.

Sok ilyen ember van,mint te,de sokan tudtak ezen változtatni.

Szerintem a hangos olvasás a titka :)

2011. jan. 8. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez van sajnos :)
2011. jan. 8. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az off-ért, de:

Kedves első: "hát"-tal nem kezdünk mondatot, nem "helyedbe", hanem "helyedBEN" és a "nemtudok", nos azt külön kell írni.

Szóval te inkább ne oltogass senkit a helyesírása miatt.

Egyébként meg szánalmas, hogy mindig van egy-két gyökér, aki elolvas egy kérdést és érdemleges válasz helyett a helyesírás miatt cseszegeti a kérdezőt.

Most komolyan: ti ettől érzitek baromi nagy IQ májernek magatokat?

Kérdező!

Szerintem idővel biztos kinövöd majd, de addig én a helyedben megpróbálnék beszélni a tanáraimmal, hogy szóbeli felelés helyett mondjuk írásban feleltessenek.

Ha elmeséled nekik ezt a problémádat, a legtöbben meg fogják érteni (szerintem) és legalább ezzel is picit könnyebb lesz neked.

A másik, ha esetleg van rá lehetőséged, hogy csatlakozol egy amatőr színjátszó körhöz, ott rengeteg gátlásodat le tudnád vetkőzni.

Én is tagja vagyok egynek (mondjuk én nem voltam ilyen izgulós, mint te), de számos dolgot kihozott belőlem is, amire nem is gondoltam volna.

Szóval ne félj, szerintem ez ideiglenes, és próbáld megfogadni a tanácsomat!

L/23

2011. jan. 8. 23:07
 4/5 A kérdező kommentje:

kerüljenek az olyan válaszolók mint az 1. 2

3. 5. köszi szépen a válaszokat!!!azt az olvasásos cuccot kiprobálom

2011. jan. 9. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem hogy kinövöd, de ha mondjuk jó barátaid az osztálytársaid akkor nem lesz ez főleg ha már olvastál elöttük többször is és feleltél is.
2011. jan. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!