A lányom 13éves és mindenap reggel mindig vasalja a haját hogy egyenes legyen mert göndör neki! ti mit csináltok vagy mit szoltok ehhez?
Én sose vasalom a hajam, nagyon hülyén nézek ki vele, de nagyon sokan vasalják, ami nem is túl egészséges és nem is túl divatos. Egyszer rakd el a hajvasalóját, és mondd, hogy nem tudod hol lehet :) Barátnőm anyukájának bevált :D Ha szép loknis haja van alapból akkor felesleges vasalnia, a fodrászok is többet dauerolnak, mint vasalnak
12/L
Ezzel tönkre teszii a haját
1Tapasztalat:Van egy 13 éves b.nőm és 1 éves vasalja a haját.lefeküdt a fotelünkbe és a fél haja otmaradt én meg csak néztem ő meg azt mondja hogy nem érdekli
2van egy 15 éves csaj a suliba és neki már olyan száraz meg hullott a haja hogy kihullott neki és parókája van nem vicc
13/L
Utolsó nem mindenkinek ugyanolyan a hajszerkezete :)
Én 12 évesen kezdtem el vasalni a hajamat, akkor ért kb vállig, most 15 éves vagyok (szóval 3 éve vasalom a hajam), és derék alá ér kb 8 cm-el (félúton van derék és csípő között)
35-40 cm-t nőtt 3 év alatt, ami teljesen átlagos (évi 11-12 cm a normális --> szóval ennyit nő akkor, ha nem vasalod, nem fested, stb), sőt ahhoz képest, hogy 3 éve vasalom a hajam, még sok is :)
Jóóóó, nem mondom, hogy teljesen egészséges a hajam, de azért nem kell minden hajat vasalónak nullással letolni a haját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!